Kosteloze scheidingscheck of andere familierechtvragen bij Van Gastel en Bal Advocaten
Kosteloze scheidingscheck of andere familierechtvragen bij Van Gastel en Bal Advocaten
Ingezonden mededeling

10 september 2021: ‘Dag van de Scheiding’

Algemeen 396 keer gelezen

Hellevoetsluis - Van Gastel en Bal Advocaten opent op vrijdag 10 september haar deuren tijdens de ‘Dag van de Scheiding’. Op deze dag kunnen bezoekers gratis meer informatie krijgen over scheiden en andere familierechtelijke kwesties zoals wijziging alimentatie. 

Dag van de scheiding 
Minimaal één op de drie huwelijken strandt. Om die reden is jaren geleden ‘de Dag van de Scheiding’ ingesteld. Niet om scheiden te promoten, maar vooral om aandacht te vragen voor de grote maatschappelijke gevolgen en de noodzaak van goede begeleiding. Want scheiden zet uw wereld en dat van uw partner, kinderen en naasten op zijn kop. De aanloop naar het besluit is vaak al lastig. Vervolgens de moed verzamelen om het ter sprake te brengen bij de ander. En dan de confrontatie met allerlei onzekerheid. Waar kom ik te wonen? Kan ik het huis houden? En mijn onderneming? Wat moet ik gaan betalen? Waar moet ik van leven? Hoe vertellen we het de kinderen? Wat doet mijn pensioen? Pakken we de scheiding samen op, of toch liever een eigen adviseur? Wat gaat de scheiding kosten? Het onbekende en de daarmee gepaard gaande onzekerheid werkt verlammend.

De oplossing: goed geïnformeerd en respectvol uit elkaar
Scheidingen gaan meestal gepaard met veel discussie en emotie, waarbij emotie een zeer slechte raadgever is. Iedereen kent in de omgeving wel schrijnende gevallen, waarbij de partijen twisten (soms slechts over details), terwijl de kinderen niet zelden de rekening betalen. Zoek uw antwoorden dan ook daar waar u zeker bent van de benodigde kennis en ervaring. Bij een team dat zich al jarenlang dagelijks bezighoudt met familierechtvraagstukken in alle vormen, soorten en maten. Waar men al vele particulieren, maar ook ondernemers voorbij heeft zien komen in een situatie vergelijkbaar aan die van u. Met kinderen en zonder kinderen. Advocaten en mediators die voor u de regie kunnen pakken en structuur kunnen aanbrengen, zodanig dat het voor u weer overzichtelijk wordt. Waardoor u knopen kunt doorhakken en zo snel mogelijk verder kunt.

Van Gastel en Bal Advocaten
Al sinds 2000 is Van Gastel en Bal Advocaten, met vestigingen in Hellevoetsluis en Ridderkerk, zo’n steun en toeverlaat. Een team van gespecialiseerde advocaten en medewerkers dat rechtzoekenden helpt om hun relatie op respectvolle wijze te beëindigen. Gezamenlijk in mediationtrajecten, maar ook op tegenspraak bij de rechter.

Kosteloos contact
Op vrijdag 10 september a.s. kunt u in een persoonlijke bespreking van ongeveer een half uur (waarbij niet nauw wordt gekeken) met al uw scheidings- of andere familierechtelijke vragen kosteloos en vrijblijvend terecht bij een van de advocaten uit het familierechtteam van Van Gastel en Bal Advocaten. Het enige dat nodig is, is het maken van een afspraak. Van Gastel en Bal Advocaten houdt voor deze gelegenheid de deuren extra lang open. U bent die dag dan ook welkom tussen 09.00 uur en 21.00 uur. Verhinderd? Alternatieve data zijn beschikbaar. U kunt er ook voor kiezen om telefonisch uw vragen aan ons voor te leggen.

Wilt u meer informatie over Van Gastel en Bal Advocaten? Kijk dan op www.vangastel-bal.nl. Wenst u direct een afspraak te maken of eens vrijblijvend telefonisch overleg met een scheidingsadvocaat of -mediator? Bel dan 0181 - 333 535 of bezoek ons aan de Smitsweg 72 te Hellevoetsluis.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant