Afbeelding
Wil van Balen

Springen, glijden en lekker dansen tijdens drukbezocht Funweekend!

Algemeen 429 keer gelezen

Hellevoetsluis - Afgelopen weekend werd door voetbalschool Talenti een funweekend georganiseerd voor kinderen.

Alle kinderen waren welkom, voetballers of geen voetballers, om te komen spelen. Dit weekend was vooral om kinderen weer het plezier terug te geven in het bewegen. Het bewegen door te springen op de vele springkussens, dansen met één van de dans clinics, het boksen met de boksclinics of alle andere buiten activiteiten.  

Op zaterdag waren het maar liefst 160 kinderen en op zondag 140 kinderen die een onvergetelijke dag hebben gehad. Voetbalschool Talenti is er dan ook heel trots op, maar vooral heel blij met de vele blije gezichtjes welke te zien waren dit weekend. Wat nog veel mooier was om te zien is dat alle leeftijden, meiden en of jongens, leden en of geen leden allemaal door elkaar heen liepen. 

Talenti is dan ook een vertaling naar het Italiaans van het woord; talentjes. Voetbalschool Talenti vindt dat iedereen een talent heeft, zolang een kind maar plezier heeft in hetgeen wat hij of zij doet! De voetbalschool bedankt alle sponsoren en VV Hellevoetsluis voor het mede mogelijk maken van het Funweekend. Omdat het zo’n groot succes was, is voetbalschool Talenti voornemens van dit weekend een jaarlijkse traditie te maken.

Vanaf begin september start de voetbalschool in Hellevoetsluis. De trainingen, die gericht zijn op het individu, zullen elke zondag bij VV Hellevoetsluis plaatsvinden. Heb je vragen over de trainingen mail dan naar  info@voetbalschooltalenti.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant