Afbeelding
Foto: Pixabay

Trap, stap en hap tour

Algemeen 578 keer gelezen

Voorne-Putten - Soroptimistclub Voorne-Putten Rozenburg organiseert zaterdag 17 juli a.s. een Trap, Stap en Hap Tour voor het goede doel. 

Met deze sportieve buitenactiviteit wil de club aandacht schenken aan de Stichting Tandem Vooruit. Deze stichting verzorgt onder andere weerbaarheidstrainingen voor jonge kinderen. Het geldbedrag dat wij deze dag ophalen, zal de Stichting Tandem Vooruit inzetten om vooral jonge meisjes te trainen op weerbaarheid, zodat hun zelfvertrouwen een boost krijgt en zij beter bestand zijn tegen verkeerd bedoelde, vriendelijke aandacht en daardoor beter stand houden in de maatschappij.

In de ochtend starten ruim 100 fietsers en wandelaars een tour over het prachtige eiland Voorne-Putten. De fietstoer behelst zo’n 45 km en de wandelaars maken een tocht van 10 km. Tijdens de toer zijn er een aantal stoppunten waar de deelnemers worden voorzien van een hapje en drankje, en op adem kunnen komen. De wandeltocht vindt plaats in Oostvoorne en de fietstoer start en eindigt in Oudenhoorn. Bij de laatste stop wordt bekend gemaakt welk bedrag is opgehaald en wordt de cheque door de voorzitter van onze Soroptimistclub aan de Stichting Tandem Vooruit uitgereikt.

Soroptimistclub Voorne-Putten Rozenburg maakt deel uit van de wereldwijde serviceorganisatie Soroptimist International. Deze organisatie is alleen toegankelijk voor werkende vrouwen en bestaat al sinds 1912. Soroptimist International heeft zich ten doel gesteld projecten te ontwikkelen en te steunen die het maatschappelijke belang dienen, waarbij vooral gekeken wordt naar de verbetering van de positie van de vrouw en het kind.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant