Een feestje met een nostalgisch tintje.
Een feestje met een nostalgisch tintje.

Groot ‘Old School’ feest op de Montessorischool

Algemeen 1.021 keer gelezen

Hellevoetsluis - Op de Montessorischool in Hellevoetsluis vierden alle 202 kinderen, leerkrachten en hulpouders Zomerfeest op 7 juli.

Niet zomaar een feest maar een feest in het thema ‘Old School’. Dit was namelijk het laatste schooljaar in het oude vertrouwde gebouw aan de Schoolslag 2. Binnenkort verhuist de school naar de Samenstroom, het gloednieuwe Kindcentrum langs de Amnesty Internationaallaan. Een feestje dus met voor velen een nostalgisch gevoel. 

De oudervereniging pakte daarom samen met school flink uit, er waren immers ook nog een kerstdiner, disco en schoolkamp te compenseren die vanwege corona niet door konden gaan. Voor de kleuters van groep 1 en 2 bestond het feest uit een ochtend kliederen met Kliederlab, Hollandse spellen en een vrolijk springkussen. Voor de kinderen van groep 3 t/m 8 waren er talloze activiteiten van stormbaan tot pannakooi, en van schminken tot lasso-werpen. Deze materialen werden mede door Stichting Push verzorgd.

Natuurlijk werden de kinderen verwend met een ijsje van Jip’s IJsfiets, gesponsorde patatjes van Farm Frites en appels van Moree Groente en Fruit.  Een geslaagd Zomerfeest dus als waardig afscheid van het oude schoolgebouw. Op naar een nieuw schooljaar op de nieuwe locatie. Maar eerst genieten van de zomervakantie!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant