Afbeelding

Zomerterras bij Steakhouse de Moriaan

Algemeen 1.065 keer gelezen

Hellevoetsluis - Eigenaar Jan Maasdam en gastheer Marcel van den Nieuwendijk zijn trots op het mooie terras dat achter Steakhouse de Moriaan is gerealiseerd.

“Hier kunnen 40 gasten heerlijk genieten in een mediterrane setting. Er zijn olijf- en palmbomen, mooie plantenbakken en grote parasols tegen al te veel UV-straling. Tot laat in de avond blijft het comfortabel, voor de wat frissere avonden staan heaters klaar.”

Bedankt!
“Eerst willen we alle trouwe gasten bedanken,” vervolgen Jan en Marcel het gesprek. “Iedereen die in de periode dat wij helaas onze deuren gesloten moesten houden iets bij ons heeft besteld of afgehaald, heeft ons door die tijd geloodst, daar kunnen we niet genoeg waardering voor uitspreken. Nu zijn we weer geopend, vanaf maandag 12 juli zelfs dagelijks, en we bruisen van de nieuwe initiatieven.”

Dagaanbiedingen
Doordeweekse avonden worden speciaal bij Steakhouse De Moriaan! Op maandag wordt een speciaal 3-gangen menu geserveerd voor 27,50 euro. Dinsdagavond is de avond van de specials: denk hierbij aan onbeperkt slibtongetjes eten, een mediterraans menu of onbeperkt mosselen. Woensdagavond is MEGA-dealavond: kies uit een Mega-schnitzel van 350 gram, een Mega-Burger of een Mega mixed grill. Op donderdagavond worden onbeperkt spareribs geserveerd. Een concept voor een snelle hap met drankje aan de bar wordt binnenkort aangekondigd op de website.

Cocktails en mocktails
Bij een zwoele zomeravond kunnen cocktails natuurlijk niet ontbreken! Specialiteit van het huis is The Love Potion, op basis van Sloveense rode wijn likeur. Ook de alcoholvrije Summer Passion moet u een keer geproefd hebben.

Lunch en High-Tea
Wie de lunchkaart bekijkt, ziet een ruime keuze aan salades, verse broodjes en klassiekers. “De Clubsandwich Classic of met gerookte zalm wordt door veel gasten gewaardeerd,” vertelt Marcel over de recent vernieuwde kaart. De High-Tea van Steakhouse De Moriaan is een echte belevenis. Iedere gang wordt aan tafel uitgeserveerd. Voor besloten gezelschappen tot 20 personen kan een deel van het restaurant gereserveerd worden.

Specials
De Tomahawk is beroemd, maar wist u dat er bij Steakhouse de Moriaan een Chateaubriand op de kaart staat? Gastheer Marcel beveelt de spareribs aan. De koks, Boris en Nikos zijn fan van het sharing is caring concept. “Lekker een grote schaal op tafel en samen hiervan eten wat je lekker vindt.”

Sparen voor korting
Bezorgen en afhalen kan nog steeds. Voor afhalen is er een speciale spaaractie. Bij iedere besteding van 25 euro ontvangt u een stempel. Wanneer uw kaart vol is, ontvangt u 15 euro korting op uw eerstvolgende lunch of diner in het restaurant.

‘Steakhouse de Moriaan voor het allerbeste vlees tegen een eerlijke prijs.’

Steakhouse de Moriaan
Moriaanseweg West 46 Hellevoetsluis
Reserveren telefoon: 0181 - 89 89 33, of
https://www.steakhousedemoriaan.nl

Openingstijden:
Vanaf 12 juli dagelijks open!
Maandag en dinsdag vanaf 16 uur
Woensdag t/m zondag vanaf 12.00 uur
Diner 1e shift van16.30 tot 19.15 uur en 2e shift vanaf 19.30 uur (shifts hoofdzakelijk in het weekend)

Na het diner kan er heerlijk nageborreld worden aan de bar

PS Steakhouse de Moriaan zoekt nog personeel voor in de bediening.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant