Afbeelding
Foto: Wil van Balen

Start zomerdienstregeling bij vervoerder EBS

Algemeen 845 keer gelezen

Op 19 juli start de zomervakantie in de regio Voorne-Putten & Rozenburg. Dan gaat EBS rijden volgens de zomer- of vakantiedienstregeling.

Gedurende de zomerperiode rijden sommige buslijnenminder vaak. Voor alle buslijnen geldt dat de vertrektijden op maandag t/m vrijdag kunnen afwijken van ‘normaal’. In het weekeinde zijn er geen wijzigingen in de dienstregeling.
· R-net lijn 403 tussen Spijkenisse, Brielle en Hellevoetsluis rijdt tussen 9:00 en 16:00u 4x per uur in plaats van 6x per uur. · Buslijn 404 rijdt in de spitsperioden 4x per uur. · Buslijn 84 in Spijkenisse rijdt: in de ochtendspits: 6 x per uur in plaats van 8 x per uur en tussen 14:00 en 16:00u: 4x per uur in plaats van 6 x per uur.

De zomerdienstregeling geldt in Voorne-Putten & Rozenburg van maandag 19 juli t/m vrijdag 27 augustus 2021. Sinds zaterdag 26 juni zijn er weer een hoop maatregelen versoepeld. Het dragen van mondkapjes is in het OV en op stations, perrons en haltes nog steeds verplicht. Dit geldt voor alle reizigers vanaf 13 jaar.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant