Afbeelding
Foto: PR

Wethouder Schop juicht mee met E-team HV Helius

Algemeen 232 keer gelezen

Hellevoetsluis - Afgelopen zaterdag speelde het E- team van handbalvereniging Helius de laatste (thuis) wedstrijd van dit seizoen.

Tijdens deze wedstrijd kwam Peter Schop (wethouder Sport gemeente Hellevoetsluis) het jeugdteam aanmoedigen. De tegenstander was dit keer FC Twist. Tijdens de coronaperiode hebben de handballers zoveel mogelijk doorgetraind en heeft de vereniging er zelfs nieuwe leden bij gekregen.

 Natuurlijk konden ook deze kanjers de laatste wedstrijd meespelen. In het begin van de wedstrijd moest iedereen even zijn weg vinden en voor Chevenety was het haar allereerste wedstrijd. Maar op een gegeven moment kwam het E-team op stoom. Lucas zorgde voor de aanvallen met tempo en Mathijs, Day en Stefanie hebben vele malen op het doel kunnen schieten.  Silvan blijkt een geweldige keeper en heeft een paar keer stevige aanvallen van FC Twist tegen gehouden. Alexsys geniet enorm van de kansen om te schieten en dat doet ze met kracht. Brandon en Daymon houden de tegenstander bezig en zorgen ervoor dat ze vrij lopen.

Doordat dit team barst van samenspel hebben ze gewonnen met 9-3!

Peter Schop vond het superleuk om iedereen weer te zien sporten. “Hier hebben we met elkaar naar uitgekeken”,  aldus Peter Schop.

Uit de krant