Liedjes en het levensverhaal van Sinatra in De Stoep
Liedjes en het levensverhaal van Sinatra in De Stoep

Muziek, schandalen en geheimen Sinatra in De Stoep

Algemeen 384 keer gelezen

De grootste hits van Frank Sinatra, die kent iedereen: ‘Come Fly With Me’, ‘My Way’ en ‘Fly Me To The Moon’ zijn nummers die in ons collectief geheugen gegrift staan. The Voice is vooral bekend door zijn muziek en succesvolle filmcarrière terwijl hij meer was dan alleen zanger en acteur. De verhalen, fabels en mythes over het verdere leven van Sinatra zijn velen dan ook onbekend.

In ‘Sinatra – Under His Skin’ worden niet alleen de grootste hits opgevoerd door Jim Bakkum en De Dutch Concert Big Band: de schandalen en geheimen van Ol’ Blue Eyes kunnen niet ontbreken en worden gebracht door Sergio Vyent. Jim Bakkum is geen onbekende in de theaterwereld. De afgelopen jaren groeide hij uit van zanger tot musicalster en is hij in verschillende Nederlandse succesvolle bioscoopfilms te zien. In deze voorstelling komen twee passies van Jim samen; zingen en de liefde voor Frank Sinatra. Sergio Vyent is bekend als gastheer uit het populaire NPO 3-datingprogramma First Dates (BNNVARA). Met zijn warme stem en zijn charismatische voorkomen is Sergio een opvallende verschijning op de Nederlandse televisie. Daarmee is hij de juiste man voor de job: het vertellen van de verhalen in Sinatra - Under His Skin.

Sinatra - Under His Skin is op vrijdag 26 november 2021 te zien in Theater de Stoep. Meer informatie via www.theaterdestoep.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant