Afbeelding

Vaccinatielocatie Hellevoetsluis vanaf vrijdag 11 juni open

Algemeen 4.273 keer gelezen

Inwoners van Hellevoetsluis kunnen zich nu ook hier laten vaccineren tegen corona. De GGD Rotterdam-Rijnmond opent op 11 juni namelijk een vaccinatielocatie in de (oude) sporthal de Eendraght aan de Sportlaan 2. De keuze om de locaties te openen is afhankelijk van veel factoren; onder andere de regionale spreiding en de levering van de vaccins.  ellevoetsluis is de 13e van de 14 locaties die opengaan in de regio Rotterdam-Rijnmond.

Burgemeester Junius is blij met de opening van een vaccinatie locatie in Hellevoetsluis: “Fijn dat we nu ook een locatie op het ‘eiland’ Voorne hebben waar inwoners terecht kunnen voor hun
vaccinatie. Hopelijk maken veel inwoners gebruik van deze mogelijkheid. Dat ik hier als eerste gevaccineerd word, voelt heel speciaal. Ik zou deze week in Spijkenisse mijn 2e vaccinatie krijgen, maar die afspraak is verplaatst naar Hellevoetsluis. Dus stroop ook ik dichter bij huis mijn mouw op. Een vaccinatie beschermt jezelf, maar uiteindelijk ook jouw familie, vrienden en de kwetsbare mensen om je heen. Iedereen verlangt naar een leven zonder coronaregels. Vaccineren is hierin de belangrijkste stap. “ 

Afspraak maken: telefonisch of online
Het vaccineren kan alleen na een uitnodiging via het RIVM. Een afspraak maken kan via het telefoonnummer uit de brief of wanneer je geboortejaar is opgeroepen ook online via www.coronavaccinatie-afspraak.nl.

Bereikbaarheid
De vaccinatielocatie is goed bereikbaar met de fiets, het openbaar vervoer en de auto. Er wordt 7 dagen per week gevaccineerd, van 09.00 – 16.00 uur.  

Meer informatie 
Heb je vragen over het coronavirus of over vaccinaties? Kijk op www.coronavaccinatie.nl. Bellen kan ook: het landelijke informatienummer is 0800 – 1351.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant