Het sportcomplex heeft een opfrisbeurt nodig daarom worden er helpende handen gezocht.
Het sportcomplex heeft een opfrisbeurt nodig daarom worden er helpende handen gezocht.

Oproep NL Doet! AKV ‘t Capproen klust op 29 mei

Algemeen 144 keer gelezen

Hellevoetsluis - Dit jaar is korfbalvereniging ‘t Capproen aangemeld voor de grootste vrijwilligersactie van Nederland: NL Doet! Op zaterdag 29 mei wil de vereniging met vrijwilligers van 13.30 tot 17.00 uur binnen én buiten de vereniging het kantinegebouw en het terras verder gaan opknappen.

Een aantal leden zijn al druk bezig geweest met de renovatie van de kantine, maar er zijn nog genoeg klussen die aandacht behoeven. De deuren van de kantine hebben een likje verf nodig en het terras moet onkruidvrij gemaakt worden zodat alles er weer stralend uit ziet als de deuren weer volledig open mogen! De ervaren klussers kunnen helpen met het uitvoeren van reparaties aan de gaten in het hek, het behandelen van roest aan de opslagcontainer en het rechtzetten van de vlaggenmasten. Dit natuurlijk allemaal onder het genot van een goede bak koffie of thee, muziek, veel gezelligheid en hopelijk lekker weer!

Vanzelfsprekend wordt tijdens het klussen in sportcomplex aan de Maarten Luther Kinglaan rekening gehouden met de corona maatregelen. Heb je wel zin in zo’n alternatief ‘uitje’, waar je ‘t Capproen en haar leden heel blij mee maakt? Laat het weten! Vele handen maken licht werk ;-)

Geef je op via de website van NL Doet! of stuur een mailtje naar barcommissie.capproen@gmail.com.

Uit de krant