Afbeelding
Foto: PR

EBS introduceert ‘Duncan Laurence-bus’

Algemeen 470 keer gelezen

Vanaf vrijdag 21 mei rijdt in de regio Voorne Putten & Rozenburg de Duncan Laurence-bus. EBS Public Transportation introduceert deze bijzondere bus in het kader van het Eurovisie Songfestival in Rotterdam.

De bus is voorzien van speciale bestickering met foto’s en teksten van Duncan Laurence. Het thema is een zin uit zijn winnende Songfestival-nummer: ‘Carry you, carry you, carry you home’. Deze tekstregel sluit naadloos aan bij het OV: Ook EBS brengt haar reizigers graag naar huis. Afgelopen week is er opnieuw een stap gezet in de maatregelen tegen Covid-19. Daarmee is ook de regel ‘alleen noodzakelijk reizen’ in het OV vervallen. Reizigers kunnen en mogen dus weer uitstapjes maken met de bus. Naar een terrasje, naar Blijdorp, of naar het Songfestival. EBS adviseert haar reizigers om te reizen op rustige momenten, buiten spitsuren. Op die manier kan iedereen prettig op pad én daarna weer naar huis.

Duncan Laurence
Het Songfestival was voor EBS een goede aanleiding om Duncan Laurence, de vorige winnaar van het Songfestival en geboren in Hellevoetsluis, in het zonnetje te zetten met een eigen bus. De Duncan Laurence-bus rijdt met name op het R-net traject van Hellevoetsluis naar Spijkenisse. De bus is daar nog tot begin juli in het straatbeeld te zien.

Uit de krant