Pom's Paradise verkoopt Ilby honden- en kattenvoeding (Foto: Wil van Balen)
Pom's Paradise verkoopt Ilby honden- en kattenvoeding (Foto: Wil van Balen) Wil van Balen
Shoppen in Nieuw Helvoet

ILBY natuurlijke hondenvoeding bij Pom’s Paradise

Algemeen 1.429 keer gelezen

Hellevoetsluis - In mei van dit jaar bestaat de dierenspeciaalzaak Pom’s Paradise alweer 13 jaar! Naast deze mijlpaal is er nog één te melden. Birgit Broekhuizen heeft namelijk samen met Ilona een eigen hondenvoeding uitgebracht.

“Onder het private label Ilby, afgeleid van onze namen Ilona en Birgit, is deze hondenvoeding zo ontwikkeld dat we er helemaal achter staan en blij van worden,” vertelt Birgit enthousiast, als we haar opzoeken in haar gezellige winkel. Ze gaat verder: “Ilby is een natuurlijke, graanvrije hondenvoeding, dat minstens 50% dierlijk bestanddeel bevat, waarvan minimaal 35% vers vlees. Het wordt geproduceerd bij 82 graden Celsius (bijna altijd is dit veel hoger), waardoor de eiwitten beter bewaard blijven. Zeker zo belangrijk is, is dat het smakelijker is voor de hond.”

Birgit vertelt nog dat er daarnaast in Ilby geen dierlijke bijproducten zijn verwerkt, wat wil zeggen dat de oorsprong van de grondstoffen tot de laatste kruimel kan worden gewaarborgd. Iedere klant weet dus precies wat de hond binnen krijgt. Ilby is beschikbaar voor iedere hond. In welke levensfase deze ook zit, van puppy tot senior, van heel klein tot groot. Binnenkort wordt het assortiment uitgebreid in de vorm van Ilby Superfood65. Dit is een voeding voor honden waarin nog meer (vers) vlees wordt verwerkt, in totaal 65% van deze voeding bestaat uit vers vlees. De oorsprong van deze dierlijke eiwitten is van een kwaliteit dat die ook voor menselijke consumptie geschikt zou kunnen zijn. Er zijn diverse smaken: van Schotse zalm tot vrije uitloop kip en van graslam tot Angus rund.

De term Superfood slaat op de plantaardige grondstoffen die in een mix van vijf Superfoods per recept worden toegevoegd. Deze Superfoods zijn van toegevoegde waarde vanwege hun uitstekende eigenschappen. Hierbij kun je denken als een bron van vitaminen of aan bijvoorbeeld ijzer en kalium. Ook Superfoods65 is samengesteld zonder toegevoegde granen.

Ook voor de kat is er Ilby! Dit kattenvoer is onderweg naar de winkel. Het is een granenvrije voeding die minstens 70% dierlijk bestanddeel bevat, ook weer samengesteld met de grootste zorg en kundigheid, net als Ilby voor de hond.

Birgit is echt helemaal enthousiast over de nieuwe producten die ze heeft ontwikkeld en wil dat ieder huisdier hiervan profiteert. “Heeft u interesse in deze nieuwe voeding, vraag ons er dan naar, we hebben ook proefmonsters om eens te proberen of uw huisdier het lekker vindt,” vertelt ze aan het eind van ons gesprek.

In de winkel aan de Hoonaartstraat vindt u ook een groot assortiment natuurlijke snacks, voeding voor de kat, vogel, knaagdier en buitenvogel. Halsbanden, riemen, speeltjes, manden, kussen, kattenbakken enzovoorts, het is er allemaal.

Het diepvriesassortiment is erg uitgebreid. Vorig jaar zijn er nieuwe vriezers geplaatst en daarin is een mooi assortiment vleesproducten opgenomen. Hierdoor is ons totale assortiment nog uitgebreider, dus dat betekent nog meer keuze voor onze klanten. Onze zogeheten KVV rollen (kant -en klaar vers vlees rollen) zijn op de juiste manier samengesteld: goed vlees dat is vermalen en verpakt tot rollen. De producten die ik verkoop zijn verantwoord, met gezonde, natuurlijke ingrediënten én ook nog eens betaalbaar.

Zowel in diersoort als in merk is Pom’s Paradise goed voorzien.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant