Afbeelding

Speurtocht op de wallen

Algemeen 308 keer gelezen

Op zondagmiddag 9 mei 2021 is er bij Stichting Verdedigingswerken Hellevoetsluis weer een fotospeurtocht over de wallen, de verdedigingswerken van Hellevoetsluis. Om toch iets leuks te kunnen doen tijdens corona wordt er een leuke speurtocht aangeboden en uiteraard geheel coronaproof.

Kinderen gaan in groepjes met hun ouders of begeleiders op zoek naar diverse objecten aan de hand van foto’s. Bij die objecten zijn foto’s verstopt met een letter. Als alle letters gevonden zijn kunnen die in een puzzel verwerkt worden.

Speuren over de wallen en ook nog wat kennis opdoen van dit bijzondere militaire erfgoed! Door de coronamaatregelen dient er vooraf te worden ingeschreven. Elke twintig minuten kunnen er groepjes starten. De eerste mogelijkheid is om 13:30 uur. Inschrijving is per gezin (personen van één en hetzelfde adres). De kosten bedragen € 2,50 per kind. Naast de speurtocht krijgen de deelnemende kinderen ook nog een kleine versnapering. Voor ouders/begeleiders is er koffie of thee to go te koop.

Om in te schrijven en voor meer informatie gaat u naar de site van Stichting Verdedigingswerken Hellevoetsluis, www.fronttaal.info, of u belt met 06-3125490.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant