Afbeelding
DANIEK ALBLAS

Moederdag met Ger Vos!

Algemeen 302 keer gelezen

Regio - Het is misschien wel het meest besproken onderwerp, het coronavirus. Dit virus heeft ons allemaal getroffen. Dit heeft ten gevolge gehad dat alle optredens en concerten niet door konden gaan en het is nog niet voorbij. 

Voor het tweede jaar op rij, kan vanwege de maatregelen van de Rijksoverheid, wederom het moederdagconcert op 9 mei a.s. niet doorgaan in het prachtige theater De Stoep in Spijkenisse. Om die reden heeft Ger Vos besloten een optreden mét orkest en coronaproof te verzorgen op het podium vanuit een leeg theater De Stoep dat middels livestream kan worden gevolgd. Op deze manier kunnen we niet alleen alle moeders laten genieten, maar ook alle eenzame ouderen in de diverse zorginstellingen. 

Muziek verbindt, muziek biedt troost en brengt mensen samen. Sociale afstand is nú belangrijk maar hoeft niet saai te zijn! Iedereen die voor dit concert kaarten heeft gereserveerd, heeft inmiddels bericht ontvangen van theater De Stoep met de nieuwe datum voor volgend jaar! In plaats van dit geplande fysieke concert in het theater, zal Ger Vos op 9 mei a.s. om 15.00 uur (de oorspronkelijke datum én tijd van het concert in De Stoep) een gratis livestream uitzenden via diverse mediakanalen en zijn eigen YouTubekanaal, https://www.youtube.com/c/GerVos/videos 

Met hulp van sponsoren en de samenwerkingspartners die dit mede mogelijk maken, kunt u dus op moederdag alsnog genieten van een speciaal moederdagconcert met Ger Vos, vanaf uw eigen bank of luie stoel!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant