'Het is belangrijk dat iemand die een haarwerk nodig heeft het juiste advies en goede begeleiding krijgt' aldus Sandra Nohar.
'Het is belangrijk dat iemand die een haarwerk nodig heeft het juiste advies en goede begeleiding krijgt' aldus Sandra Nohar. Foto: Wil van Balen
Shoppen in Nieuw-Helvoet

Zorgpunt LiVage Haarwerken Voorne-Putten geopend

Algemeen 861 keer gelezen

Hellevoetsluis - LiVage Haarwerken is een landelijke organisatie die professionele zorg verleent aan vrouwen met tijdelijke of langdurige haaruitval. LiVage is gespecialiseerd in haarstukken en pruiken. 

Vorige week donderdag is het Zorgpunt van LiVage Haarwerken Voorne-Putten aan de Rijksstraatweg officieel geopend. In het pand van de Zorg Inn heeft Sandra Nohar haar praktijkruimte.

Ruim 1 miljoen vrouwen in Nederland hebben te maken met (tijdelijke) kaalheid. Dit maakt deze vrouwen verdrietig, wanhopig en onzeker. Een van de grootste oorzaken van kaalheid bij vrouwen is stress. Daarnaast kunnen chemobehandelingen, medicijngebruik, weersomstandigheden, voeding, leefgewoonten en alopecia een oorzaak van haaruitval dan wel kaalheid zijn.

Sandra van LiVage Haarwerken Voorne-Putten vertelt: “Elke klant die te maken krijgt met kort- of langdurige haaruitval of hoofdhuidproblemen help ik met veel zorg, liefde en aandacht. Als iemand met een haarwerk of pruik weer vol zelfvertrouwen in de spiegel durft te kijken dan doet mij dat echt wat. Ik ben al 33 jaar kapster en heb nog steeds mijn kapsalon aan huis.”

“Toen de mogelijkheid op mijn pad kwam om een Zorgpunt voor LiVage Haarwerken op te starten, heb ik dit met beide handen aangegrepen. Want echt iets kunnen betekenen voor deze vrouwen door te zorgen dat zij een stukje zelfverzekerdheid terugkrijgen, is voor mij heel waardevol. Het is belangrijk dat iemand die een haarwerk nodig heeft het juiste advies en goede begeleiding krijgt. Met een mediscoop kan ik de hoofdhuid goed bestuderen en daardoor een gedegen beeld krijgen van het probleem dat speelt. Samen met de klant ga ik op zoek naar de beste oplossing voor haar probleem.”

LiVage Haarwerken helpt niet alleen vrouwen die kampen met kaalheid. Ook iedereen die last heeft van haaruitval, jeuk, psoriasis, dun, fijn, futloos haar, overtollig vet haar kan voor advies en behandeling in de praktijk van Sandra terecht.

“Ik richt me op dit moment op hoofdhuidproblemen en kaalheid bij vrouwen. In de toekomst ga ik me ook specialiseren in haaruitval bij mannen. Hoewel dit maatschappelijk meer geaccepteerd is, zijn er ook mannen die hier moeite mee hebben of ernstige hoofdhuidproblemen hebben” legt Sandra uit.

Omdat niet iedereen in de gelegenheid is om naar de praktijkruimte aan de Rijksstraatweg te komen, kunnen er ook thuis consulten worden ingepland. Bel voor een intake met Sandra. Zij vertelt u alles over de verschillen in haarwerken(synthetisch of echt haar), de kosten, behandelmethodes bij hoofdhuidproblemen en mogelijke vergoedingen door uw zorgverzekeraar.

LiVage Haarwerken Voorne-Putten
Rijksstraatweg 142
3223 KC Hellevoetsluis
sandra.nohar@livage.nl
06 836 29 405

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant