Duncan Laurence tijdens Vestingpop in augustus 2019
Duncan Laurence tijdens Vestingpop in augustus 2019 Foto: Wil van Balen

Duncan Laurence zet Hellevoetsluis weer in de spotlights

Algemeen 1.006 keer gelezen

Hellevoetsluis - Duncan Laurence koos heel bewust om het nummer Arcade voor de show van Ellen DeGeneres op te nemen in zijn eigen Hellevoetsluis. Dat vertelt de zanger woensdagochtend in het Radio 1 Journaal. 

Ook vertelde hij dat het door corona niet mogelijk was om naar Amerika te reizen. Samen met zangeres Fletcher nam hij een videoclip op van het nummer waarmee hij het Songfestival van 2019 won. Hij deed dit vanuit Hellevoetsluis bij de vuurtoren en zij vanaf een strand ergens in Amerika. “We hebben ervoor gekozen het lied hier op te nemen. We hebben heel bewust gekozen voor Hellevoetsluis, de stad waar ik ben opgegroeid. Het is de small town waar ik in het liedje over zing. Het leverde ook mooie, ijzig blauwe beelden op: ik achter de piano, bij de vuurtoren.”

Daar zijn we als Hellevoeters natuurlijk best trots op!

Het nummer Arcade van de 26-jarige zanger en songfestivalwinnaar uit Hellevoet is inmiddels 1 miljard keer gestreamd! De videoclip met zangeres Fletcher van de uitzending van afgelopen dinsdag is ook  via Ellentube  van ‘The Ellen DeGeneres Show’ terug te zien. Vorige week was Duncan te gast in The Today Show. 

Uit de krant

Uit de krant