Myriam Delamarre  en Alex Johnson de behandelaars in de praktijk in Hellevoetsluis
Myriam Delamarre en Alex Johnson de behandelaars in de praktijk in Hellevoetsluis Foto: PR
Koop Lokaal

Chiropractie Hellevoetsluis

Algemeen 3.029 keer gelezen

Hellevoetsluis - Chiropractie Hellevoetsluis is twintig jaar geleden door de familie Blaskovich opgericht. Ze zijn nog steeds de eigenaar van deze praktijk ook al verblijft het gezin sinds 2010 in Canada. Daar heeft Sasha Blaskovich zijn wetenschappelijk onderzoek naar whiplash voortgezet en is hij de expert in whiplash geworden. Hij heeft recentelijk een bestsellerboek gepubliceerd en biedt hij wereldwijd virtuele diensten aan voor patiënten met whiplash en/of hersenschudding.

Momenteel zijn Alex Johnson en Myriam Delamarre de behandelaars in de praktijk in Hellevoetsluis.

Chiropractie houdt zich bezig met diagnose, behandeling en preventie van mechanische stoornissen aan het bewegingsapparaat en de effecten hiervan op het functioneren van het zenuwstelsel en de algemene gezondheid. Chiropractors doorlopen een 5-jarige universitaire voltijd studie welke afgesloten wordt met een praktijkstage jaar. Hierna kan men zich nog specialiseren. Vanuit de beroepsvereniging DCF (Dutch Chiropractic Federation) wordt er toegezien dat chiropractors hun bijscholing up-to-date houden.

Chiropractie is voor mensen van alle leeftijden mogelijk; van ouderen tot baby’s. Ook voor zwangere vrouwen kan de chiropractor veel betekenen. De meeste klachten die een chiropractor behandelt zijn rug, schouder- en nekklachten. Ook klachten als hoofdpijn, migraine, aangezichtspijn komen veel voor in de praktijk. Naast de chiropractische aanpassingen, behandelen we ook myofasciale (spier- en bindweefsel) klachten, geven we instructies bij oefeningen en helpen we cliënten met hun voeding. 

Hoewel chiropractie een populaire behandelwijze is met wetenschappelijke ondersteuning, is het in Nederland nog niet officieel erkend. Dit betekent dat chiropractie als alternatieve geneeswijze wordt gezien. Chiropractie kan mogelijk wel vergoed worden vanuit uw aanvullende verzekering. De vergoeding varieert meestal tussen de 75% en 80% per consult.

Mocht u benieuwd zijn of chiropractie iets voor u is, dan kunt u contact met ons opnemen om een afspraak in te plannen bij een van onze chiropractors.

Chiropractie Hellevoetsluis
Muiderslotpad 3 
Hellevoetsluis
0181-337929

info@chiropractiehellevoetsluis.nl
www.chiropractiehellevoetsluis.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant