Afbeelding
Foto: Wil van Balen

Helinium on stage presenteert: MAJINJU

Algemeen 382 keer gelezen

Hellevoetsluis - Elk jaar maakt een groep enthousiaste leerlingen uit de bovenbouw havo/vwo van het Helinium een voorstelling vol theater, dans en muziek, voor kinderen vanaf 8 jaar, onder begeleiding van de podiumkunstdocenten Marjolijn Breuring, Sheranie Rikkert en Evelijn Makkus. 

Dit jaar heeft Carmen van de Brug uit VWO 5 het script voor de voorstelling geschreven. Waar gaat de voorstelling dit jaar over: Vier kinderen, Jesslyn, Dylan, Jack en Nora gaan na schooltijd mee naar het huis van Jesslyn om een nieuwe game te spelen. Maar wat ze niet weten, is dat het niet zomaar een game is, ze worden namelijk in de game gezogen en belanden in de gamewereld waar het spel zich afspeelt. Weten de kinderen welke persoonlijke skills ze kunnen gebruiken? Wat voor gevolgen hebben de gebeurtenissen op hun vriendschap? Zal het hen ooit lukken de game wereld te verlaten en thuis te komen? Eén ding is zeker, de kinderen maken een groot avontuur mee. Ga je mee op avontuur?

Dit jaar is de voorstelling online bij te wonen via een livestream, of terug te kijken! De livestream vindt plaats op woensdag 7 april om 16:15 uur en zal ongeveer een uur duren. Log in via: theatertweehondjes.nl, klik vervolgens op 'VAN EIGEN BODEM', hier zal een link verschijnen. Deze link blijft geldig, dus terugkijken kan ook. De livestream is kosteloos, dus geniet vanuit je eigen huiskamer!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant