Afbeelding

Meer tennisplezier bij TC De Kooistee

Algemeen 776 keer gelezen

Hellevoetsluis - Tennisvereniging De Kooistee heeft de lockdown-periode goed gebruikt! Er is hard gewerkt om een nieuw concept te ontwikkelen voor de jeugd. Met als doel nog meer tennis plezier!

Fleur de Koning van Smash heeft enthousiast meegewerkt en vertelt: “We staan te trappelen om te beginnen en vertellen graag aan iedereen wat we gaan doen. Samen met de tennisleraren van Smash Tennis & Padel (red. dit is de nieuwe naam van Tennisschool Mark van der Haven) worden er tennis- en padellessen gegeven. Voor de jeugd is een voordelig all-in pakket ontwikkeld.”

Voor de jeugd introduceert TC De Kooistee een all-in pakket. Vanaf april biedt de vereniging het volgende voor de jeugd aan: 2x tennisles in de week, vrijspelen, activiteiten, competitie en een shirt. En dat voor € 35,00 per maand. Het hele schooljaar is er tennisles, ongeveer 40 weken per jaar. De les gaat altijd door behalve tijdens vakanties en feestdagen. Bij slecht weer wordt een alternatieve les gegeven in het clubhuis of rondom het tennispark. Kinderen kunnen ook meedoen aan de voor- en najaar competitie van de KNLTB. Op zondagochtend worden korte wedstrijdjes gespeeld tegen kinderen van anders tennisclubs in de buurt. Daarnaast worden er activiteiten georganiseerd zoals een Halloweentoernooi, een ouder-kind toernooi en racket-trekken. Kijk voor meer informatie op www.tc-de-kooistee.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant