Afbeelding
Foto: Wil van Balen

Proef 65PLUS wonen in Hellevoetsluis

Algemeen 1.110 keer gelezen

Hellevoetsluis - Maasdelta voert samen met de gemeente Hellevoetsluis en de huurdersraad De Koepel de proef 65PLUS wonen uit met als doel de woningmarkt in beweging te krijgen.

Het is een aanbod voor 65 plussers die een huur eengezinswoning van Maasdelta in Hellevoetsluis achterlaten en naar een gelijkvloerse woning (in één van de hiervoor gekozen gebouwen) willen verhuizen in Hellevoetsluis. Zij krijgen dan voorrang. Er komen weinig huurwoningen vrij en er is vooral een tekort aan eengezinswoningen in Hellevoetsluis. Daarnaast neemt de vergrijzing in Hellevoetsluis de komende jaren sterk toe. Steeds meer 65 plussers krijgen de wens om uit hun eengezinswoning naar een gelijkvloerse woning te verhuizen. Maar om verschillende redenen nemen zij de stap om te verhuizen niet snel. De huishoudens waarbij de eengezinswoning beter zou passen, zoals gezinnen, moeten hierdoor langer wachten op een woning. 

Voor meer informatie www.maasdelta.nl/65pluswonen. De woningadvertenties die onder 65PLUS wonen vallen, vindt u op www.woonnetrijnmond.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant