Afbeelding
Koop Lokaal

Hugo Lens Optiek na verbouwing weer klaar voor de toekomst

Algemeen 467 keer gelezen

Oostvoorne – Hugo Lens Optiek heeft afgelopen dinsdag 9 maart 2021 de deuren geopend van een volledig verbouwde en vernieuwde winkel! Paulien en Hugo Lens hebben samen officieel het openingslint doorgeknipt. Hugo Lens en zijn team staan al meer dan 30 jaar voor service en kwaliteit. Om dit te kunnen blijven waarborgen, was er vernieuwing en meer ruimte nodig in de winkel.

Zoals sommigen van jullie zullen weten, is het pand van Hugo Lens Optiek vroeger deels gebruikt als woonhuis. Dit zorgde ervoor dat de indeling van de begane grond onlogisch was en er veel ruimte verloren ging. Door de verplaatsing van de refractieruimtes werd het dus mogelijk om meer ruimte te creëren in de winkel, en laat dat nou net zijn wat Hugo Lens Optiek nodig had!

Niet alleen het vak van opticien, maar ook een verbouwing als deze vereist veel expertise. Deze expertise kwam tijdens deze verbouwing uit een onverwachte hoek. Jessica Lens, de dochter van Hugo en Paulien, heeft namelijk tijd kunnen maken om het gehele proces te begeleiden. Samen met de aannemer en het team van Hugo Lens Optiek heeft Jessica werkelijk overal aan gedacht om de ruimte optimaal te benutten. Goede service en kwaliteit kunnen leveren stond op ieder vlak centraal!

De gehele benedenverdieping van het pand aan de Stationsweg wordt na de verbouwing gebruikt voor de winkel. Dit betekent dat het winkeloppervlakte bijna verdubbeld is! Een stuk is bij het winkelgedeelte getrokken en hierdoor is het mogelijk om meer ruimte te maken voor het presenteren van brillen en zonnebrillen, inclusief speciale sportzonnebrillen. Meer ruimte betekent ook meer afstand van elkaar kunnen houden. Met dit in het achterhoofd is er goed nagedacht over een logische indeling van de winkel. Waar de Visi-office eerst nog in de winkel stond, is hier nu een aparte ruimte voor gecreëerd. Ook beschikt Hugo Lens Optiek over een speciaal Varilux aanpascenter, waar brillen perfect kunnen worden afgesteld op de ogen van de klant.

Voor goed oogonderzoek is de juiste apparatuur onmisbaar. Dit is dan ook één van de redenen waarom er meer ruimte nodig was in de winkel. Omdat kwaliteit hoog in het vaandel staat, is hier niet op bezuinigd de afgelopen jaren. Vooruitgang is belangrijk en zo ook het bijblijven op het gebied van technologie.

De winkel telt in de nieuwe situatie een voormeetruimte, een lensruimte, twee refractieruimtes, een werkplaats en een aparte overlegruimte. Zowel de lensruimte als de refractieruimtes zijn ruimer dan voorheen, waardoor er meer mogelijkheid is om afstand te houden. Door het plaatsen van een lichtkoepel in de loopruimte komt er meer natuurlijk licht naar binnen, wat er in combinatie met de nieuwe LED verlichting voor zorgt dat de winkel duurzamer en beter verlicht is.

Naast het vergroten van de afstand in de winkel, om zo een gepaste afstand te kunnen houden, is er ook gedacht aan rolstoeltoegankelijkheid. Zo zijn alle deurposten breder gemaakt en zijn er geen onnodige drempels meer, zodat ook mindervalide klanten overal in de winkel kunnen komen. Op deze manier kan het team iedere klant de service verlenen die ze inmiddels van Hugo Lens Optiek gewend zijn, met inachtneming van de regels van het RIVM. Het gehele team staat voor u klaar om u te ontvangen, bel voor een afspraak 0181-482493 of maak online een afspraak via de website.

Hugo Lens Optiek
Stationsweg 34
3233 CT Oostvoorne
0181-482493
www.hugolens.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant