Afbeelding
Foto: PR
Ingezonden mededeling

1e Paal project ‘Smithilseweg‘, Nieuwenhoorn wordt steeds leuker!

Algemeen 1.223 keer gelezen

Nieuwenhoorn - Vorig jaar is het nieuwbouwproject Smithilseweg in de verkoop gegaan. In no time waren deze woningen allemaal uitverkocht. Er komen 6 riante twee-onder-één-kap-woningen en 4 rijbungalows.

Het project is in januari van start gegaan met het slopen van de bestaande panden. Deze week is de bouw gestart met de uitvoering van het heiwerk. Als alles goed verloopt, worden de woningen einde van dit jaar opgeleverd.

De toekomstig bewoners komen allemaal uit de directe omgeving en kennen de voordelen van wonen in deze gezellige buurtgemeenschap van Nieuwenhoorn. Daarnaast zijn de voorzieningen van Hellevoetsluis en Brielle om de hoek.

Op deze locatie was al meer dan 175 jaar het aannemingsbedrijf van Wim de Bruijne gevestigd. Hij vertelt: “Deze locatie werd echt te klein. We zijn een bedrijf met circa 35 eigen mensen met als werkgebied Voorne-Putten, en ook wel daar buiten. Ons bedrijf ontwikkelt woningbouwprojecten, bouwt voor particuliere opdrachtgevers, maar ook ondernemers weten ons te vinden voor de bouw van bedrijfspanden tot en met restauratieklussen. Onze timmermannen zijn vakmensen en doen de voorbereidingen in de eigen werkplaats.”

Het aannemersbedrijf is inmiddels verhuisd naar de Marconiweg 14 in Hellevoetsluis. Daar heeft het meer ruimte.

Wegens alle beperkingen door corona is er geen feestelijke eerste paal geslagen voor project Smithilseweg. De kopers moesten het doen met een foto. Dat wordt beslist goed gemaakt, belooft Wim de Bruijne: “Zodra het weer kan, laten we hopen richting de zomer, zullen we een toost uitbrengen, samen met de kopers en andere betrokkenen bij dit mooie bouwplan.”

Meer weten over andere plannen? Meldt u dan aan op https://debruijnebv.nl/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant