Het verhogen van jouw fietsplezier, dat is waar het bij Anton van Putten Rijwielen om draait.
Het verhogen van jouw fietsplezier, dat is waar het bij Anton van Putten Rijwielen om draait.
Shoppen in Nieuw-Helvoet

Fietsen is gezond!

Algemeen 355 keer gelezen

Hellevoetsluis - Dat fietsen gezond is weten we, maar zeker nu in Coronatijd is het goed om te bewegen. Daarom zijn wij blij dat de winkel weer open kan voor verkoop van fietsen, onderdelen en accessoires. 

Alles gebeurt wel op afspraak, maar dit is zeer goed te doen. Wij nemen voldoende de tijd om de klant een goed advies te geven over onze producten. Wilt een klant advies over een nieuwe fiets, dan plannen wij sowieso een uur in voor een afspraak. De klant moet meerdere proefritten kunnen maken, zodat zij de fiets kopen die het beste bij hen past. Wij willen dat de klant tevreden is met de fiets en later geen spijt krijgt.

Wij hebben de nieuwste collectie E-bikes van RIH, Qwic, Sensa, Batavus, Sparta en Vogue in onze showroom staan. Nieuw bij ons, is het merk Brinckers. Een mooi product van Hollandse bodem: E-bikes met diverse motor configuraties en keuze uit meerdere accu’s voor stadsgebruik of grotere afstanden. Natuurlijk hebben wij ook stads-, tour- en kinderfietsen staan.
Niet nieuw, maar wel terug van weggeweest en speciaal voor de liefhebber zijn de Hollands glorie TITANIUM fietsen van Van Nicholas; Race, Gravel, Adventure en Tour. Een prachtig tijdloos merk met ongeëvenaarde rijprestaties.

Onze werkplaats is gewoon open zoals gebruikelijk. Klanten kunnen een afspraak maken, maar voor lekke banden en kapotte verlichting kunnen zij altijd bij ons langskomen. Wij proberen dit dezelfde dag te repareren. Vervelend is wel, dat door Corona veel voorraden bij fabrikanten niet toereikend zijn om aan de vraag te voldoen met als gevolg lange levertijden. Dit betekent dat veel fietsen die nu in productie zouden gaan nu soms pas geleverd zullen worden in augustus, september of zelfs nog later. Ook de productie van onderdelen loopt achter de feiten aan waardoor reparaties pas later dan gebruikelijk kunnen worden uitgevoerd. Maar omdat wij zaken doen met meerdere leveranciers, proberen wij altijd zo snel mogelijk aan de vraag te voldoen, zodat de klant weer snel met een veilige, goede fiets de weg op kan. Het verhogen van jouw fietsplezier, dat is waar het bij Anton van Putten Rijwielen om draait. 

Een afspraak maken kan telefonisch of online: www.antonvanputten.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant