Afbeelding
Bianca Rijkenbarg Photography
Ingezonden mededeling

Nieuw wonen bij de oude vesting van Hellevoetluis

Algemeen 645 keer gelezen

Hellevoetsluis - Op 15 april start de verkoop van 27 woningen in Nieuwe Vesting. Een geweldige kans om gloednieuw te wonen op een fantastische plek. Je wandelt zo naar de oude vesting van Hellevoetsluis en op fietsafstand vind je winkelcentrum Struytse Hoeck. 

De voltooiing van de Nieuwe Vesting is in zicht. Het is al echt een gezellig wijkje, waar inmiddels vele stellen en gezinnen hun thuis hebben gevonden. Het aanbod van woningen in deze nieuwe fase is heel gevarieerd. Je hebt de keuze uit 7 herenhuizen met zicht op de haven, 5 bungalows met slaap en badkamer op de begane grond, 12 fijne gezinswoningen aan een gezellig straatje, een vrijstaand huis en 2 prachtige twee-onder-een-kapwoningen met oprit. Echt voor elk wat wils. Benieuwd naar de prijzen? Deze maken we in de 2e helft van maart bekend. Op dat moment maken staat er ook meer informatie over de woningen op de website.

Kom in actie!
Bezoek www.nieuwevesting.nl en lees de nieuwsberichten. Dan ben je weer helemaal ‘bijgepraat’. En vergeet niet om je aan te melden als belangstellende. Je krijgt vanzelf bericht als de prijsranges bekend zijn én je ontvangt een uitnodiging voor de online start verkoop. Volg ons op Instagram en Facebook!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant