Afbeelding
Sandra Dziubinska

Online verkiezingsdebat speciaal voor zelfstandigen

Algemeen 317 keer gelezen

Op 3 maart organiseert The Future Group een online verkiezingsdebat over de positie van zelfstandigen in de arbeidsmarkt. Iedereen is welkom om deel te nemen en vragen te stellen aan de vijf kandidaat-Kamerleden die deelnemen aan het debat. “Het wordt de hoogste tijd dat het komende kabinet de duidelijkheid geeft die de arbeidsmarkt nodig heeft om te voorkomen dat de herstelperiode na corona straks gaat stagneren”, zegt Arno Commandeur, Algemeen directeur van The Future Group.

 Aan de vooravond van de Tweede Kamerverkiezingen organiseert The Future Group een online verkiezingsdebat met als thema ‘de positie van zelfstandigen in de toekomstige arbeidsmarkt’. Voor alle partijen is de arbeidsmarkt een belangrijk thema. In de formatie kunnen we dan ook nieuwe keuzes voor de komende jaren verwachten. Het rapport van de Commissie Borstlap gaf vorig jaar aan dat stevige veranderingen nodig zijn. Waar kunnen we rekening mee houden en wat willen de partijen precies veranderen voor zelfstandigen?

 Sinds 2013 organiseert The Future Group de Politieke Ronde Tafel waar bedrijven onderling, én samen met de politiek van gedachten wisselen over de toekomst van de arbeidsmarkt. Dit initiatief is ontstaan vanuit de gedachte dat meer uitwisseling van informatie tussen bedrijfsleven en politiek leidt tot betere inzichten in het functioneren en de inrichting van arbeidsmarkt. Wij spreken in dit online debat door met kandidaat-Kamerleden over de regels voor het verrichten van zelfstandige arbeid en hoe de arbeidsmarkt verandert in de nabije toekomst.

 De volgende (kandidaat) Kamerleden nemen deel:

Staatssecretaris Hans Vijlbrief (D66)Tweede Kamerlid Bart van Kent (SP)Tweede Kamerlid Hilde Palland (CDA)Tweede Kamerlid Judith Tielen (VVD)Kandidaat Kamerlid Andrew Harijgens (Groenlinks). Het debat is te volgen via Zoom en wordt geleid door Frits Bloemberg (Het Debatbureau). Het programma start om 09.30 uur en duurt tot 11.00 uur.

Online verkiezingsdebat - The Future Group (the-future-group.com)

The Future Group is met ruim 350 professionals een van de grootste IT organisaties van Nederland. De community bestaat uit kennisondernemers verenigd in maatschappen.  

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant