Jan Brouwer
Jan Brouwer Wil van Balen
Koop Lokaal

Klusbedrijf Jan Brouwer voor klussen in en rond het huis

Algemeen 2.649 keer gelezen

Hellevoetsluis - In 2018 gooide Jan Brouwer het roer volledig om. Na 16 jaar bij de ING te hebben gewerkt, wilde hij wat anders. Jan heeft altijd al een passie voor klussen gehad en was in zijn eigen huis altijd bezig. Zo ontstond Klusbedrijf Jan Brouwer en daar heeft hij nog geen seconde spijt van gehad!

‘Ik wilde graag wat voor mezelf gaan doen en ik klus graag’, vertelt Jan. ‘Bovendien waren hier ook geen grote investeringen voor nodig. En een auto en gereedschap had ik al. Zo is de bal dus gaan rollen. Ik doe echt de kleine klussen in en rond het huis, dus geen hele grote verbouwingen. Dat heb ik in het begin wel gedaan, maar dat is niet zo handig, omdat ik alleen werk. Mensen kunnen mij bellen voor die klusjes die al een tijdje bij hen op de planning staan, maar waar ze gewoon niet aan toekomen.’ 

Voor de wat grotere klussen maakt Jan een offerte op en voor de kleinere klussen worden vaste prijsafspraken gemaakt. ‘Dus bijvoorbeeld voor het behangen reken ik een prijs per kamer’, legt Jan uit. ‘Voor weer een andere klus kan dat een prijs per vierkante meter zijn of bijvoorbeeld een dagprijs. In principe kan ik op redelijk korte termijn een afspraak inplannen. Daar kan ik echt heel flexibel in zij n. Voor mijn werkgebied hou ik zo’n 40 kilometer vanaf Hellevoetsluis aan.’ 

Bij de klussen in het huis kan men denken aan bijvoorbeeld behangen, schilderwerk, laminaatvloeren leggen, muren en plafonds sauzen, het in elkaar zetten van kasten en andere meubels, verlichting ophangen en aansluiten of het ophangen en plaatsen van rolgordijnen, luxaflex of andere raambekleding. Ook voor het opknappen van oude meubels kan men bij Jan terecht (niet voor stofferen). Bij de klussen buiten het huis kan men denken aan bijvoorbeeld schilderklussen in de tuin en klusjes in de tuin, zoals het snoeien van de heg, verven en beitsen van de schutting en ander schilderwerk. 

Kortom, heeft u al een tijdje een lijstje liggen waar dit soort klussen op staan en waar u steeds niet aan toekomt, denk dan eens aan Jan. Bel of mail gerust voor een vrijblijvende offerte met een prima prijs-kwaliteitsverhouding. Jan komt graag vrijblijvend bij u langs om uw kluswensen door te spreken!

Klusbedrijf Jan Brouwer Hellevoetsluis
06-10836827
info@klusbedrijfjanbrouwer.nl
www.klusbedrijfjanbrouwer.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant