Het team van Briedé Optiek staat ook in deze tijd voor u klaar!
Het team van Briedé Optiek staat ook in deze tijd voor u klaar! Foto: Wil van Balen
Shoppen in Nieuw Helvoet

Briedé Optiek; het oogzorgcentrum voor iedereen

Algemeen 1.251 keer gelezen

Hellevoetsluis - Briedé Optiek heeft in de afgelopen jaren bewezen hét oogzorgcentrum van Hellevoetsluis en omstreken te zijn.

U kunt bij ons terecht voor alles op gebied van oogzorg: van een uitgebreid oogonderzoek met de meest geavanceerde apparatuur tot de beste en mooiste kijkoplossing. Onze opticiens, contactlensspecialisten en optometristen hebben ieder hun specialisme waarmee we u, ook in deze uitdagende tijden, van perfect zicht voorzien. Onze nieuwe collectie heeft weer prachtige brillen voor iedere smaak: van trendy tot klassiek.

Verantwoorde oogmeting
Een verantwoorde oogmeting is bij ons, ook in deze tijd, goed mogelijk. Naast alle hygiënemaatregelen hebben we de meest geavanceerde apparatuur waarbij we op 1,5 meter een oogmeting kunnen uitvoeren. Een scherm zorgt daarnaast voor een fysieke scheiding waardoor we binnen alle RIVM maatregelen een perfecte en veilige oogmeting kunnen doen. Uiteraard doen we alles op afspraak om het aantal klanten in de winkel te kunnen reguleren.

Brillen & contactlenzen
De nieuwe collectie brillen is weer geweldig om te zien. Van prachtig verfijnde titanium brillen tot het wat meer aanwezige kunststof. Voor iedere smaak is er een passende kleur binnen het uitgebreide kleurenpallet. En ook niet onbelangrijk: in iedere prijsklasse zijn er hippe brillen te vinden. Ook op het gebied van contactlenzen blijft Briedé Optiek de nieuwste ontwikkelingen volgen. We kunnen alle soorten contactlenzen leveren en voor bijna iedereen is er een passende contactlens te vinden. We laten u graag zien welke mogelijkheden er zijn. Voordat u met lenzen kunt beginnen beoordelen onze contactlensspecialisten of uw oog geschikt is voor het dragen van contactlenzen.

Optometrie
Onze optometristen zijn opgeleid in het opsporen van oogaandoeningen. Zij kijken met de meest gespecialiseerde apparatuur uw oog van voor tot achter na en staan in nauw contact met de huisarts en oogarts. Een onderzoek bij de optometrist wordt in de meeste gevallen vergoedt door uw zorgverzekeraar

Volg ons ook op Facebook, Instagram en onze website voor onze actuele openingstijden, informatie en aanbiedingen!

Briedé Optiek BV
Rijksstraatweg 77
3222 KB Hellevoetsluis
Tel: 0181-312577
info@briedeoptiek.nl
https://briedeoptiek.nl/

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant