Archieffoto van de jaarmarkt
Archieffoto van de jaarmarkt

Jaarmarkt pas weer in 2022

Algemeen 918 keer gelezen

Hellevoetsluis - Helaas heeft het bestuur van de Jaarmarkt Grootenhoek moeten besluiten om de geplande markt van zaterdag 20 maart 2021 te annuleren. 

Woordvoerder Ton Pollemans: “Er zijn gewoon te veel beperkingen om op verantwoorde wijze een jaarmarkt met alles er op en er aan te organiseren. Daarom hebben we met pijn in het hart moeten besluiten om het evenement te verplaatsen naar volgend jaar.“

Geen nieuwe goederen aanleveren Ton vertelt verder dat de loods en twee containers boordevol liggen met goederen voor de jaarmarkt, “Er kan echt geen doosje meer bij, dus lieve mensen breng alsjeblieft geen spullen meer naar ons. We zitten vol.”

Loterij Ton vertelt over de loterij dat er nog even is overwogen om via Facebook of WhatApp loten te gaan verkopen. “Maar het grootste deel van onze afnemers zijn mensen die gewoon fysiek loten wlllen kopen van een vertrouwd persoon, zoals bijvoorbeeld onze topverkoper Jan Lageweg. En dat zit er gewoon dit jaar niet in. Dus helaas is er in dit jaar ook geen loterij!

2022 Het bestuur hoopt dat de Jaarmarkt wel kan doorgaan in het volgende jaar en daarvoor is de datum al geprikt: op zaterdag 19 maart 2022.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant