Afbeelding
Foto: Wil van Balen
Ingezonden mededeling

Yvonne Fashion komt naar u toe!

Algemeen 2.323 keer gelezen

Hellevoetsluis – Wat zou het fijn zijn om weer lekker te kunnen winkelen. Even struinen door de rekken met de nieuwste mode; met mooie kleuren en fijne stoffen. Of heerlijk neuzen tussen de afgeprijsde items in de sale!

Yvonne Fashion uit Oudenhoorn heeft er iets op gevonden; zolang de winkel gesloten moet blijven komen zij gewoon naar u toe!  Dus bent u op zoek naar iets nieuws neem dan gerust contact op met Yvonne en Iris van Yvonne Fashion. “Wij bezorgen uw bestelling persoonlijk en gratis bij u thuis. Neem gerust contact met ons op via e-mail, telefoon of whatsapp”, geeft Iris aan. 

De damesmodewinkel in Oudenhoorn is geen doorsnee kledingzaak. Met een specialiteit op het gebied van goedpassende maten, weet Yvonne Fashion veel vrouwen te trekken. Vooral het uitgebreide assortiment en maatsysteem met grote, korte, kleine en tailleplusmaten zorgt voor tevreden klanten. Yvonne Fashion weet, met al meer dan 40 jaar ervaring, wat bij u past!

Let op: nu tot wel 70% korting op de gehele wintercollectie! 

Op dit moment wordt er achter de schermen hard gewerkt aan een nieuwe website voor www.yvonnefashion.nl. Deze zal binnenkort worden gelanceerd.  

Yvonne Fashion
Hollandseweg 1, Oudenhoorn

E-mail: yvonne.fashion@outlook.com
Telefoon: 0181 46 20 23
Whatsapp: 06 83 83 54 45

Hou ook de Facebookpagina van Yvonne Fashion in de gaten voor de laatste nieuwtjes. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant