Coco kan het!
Coco kan het!

Burgemeester Junius leest peuters online voor

Algemeen 234 keer gelezen

Voorne – Burgemeesters Milène Junius leest vrijdagochtend live voor uit Coco kan het! Dit boek is verkozen tot Prentenboek van het jaar en staat centraal tijdens de Nationale Voorleesdagen van 20 t/m 30 januari. 

Elk jaar wordt tijdens de Nationale Voorleesdagen in de bibliotheek aandacht geschonken aan het belang van voorlezen aan baby’s, peuters en kleuters. Dit jaar zijn de burgemeesters uit de regio gevraagd om online voor te lezen. Voorlezen is enorm belangrijk om kinderen vertrouwd te maken met taal en boeken. Een jaar lang elke dag een kwartier lang voorlezen, leert kinderen wel 1.000 nieuwe woorden. Voorlezen kan al vanaf jonge leeftijd, ook aan baby’s. Voorlezen is dus niet alleen een fijn moment samen, maar zorgt er ook voor dat kinderen met een betere taalbasis aan de basisschool beginnen.

Over Coco kan het!
Coco kan het! is een prachtig geïllustreerd prentenboek van Loes Riphagen. Het verhaal gaat over de kleine Coco. Is Coco klaar om haar vleugels uit te slaan? Een verhaal over durf, de wijde wereld en je grenzen verleggen.

Milène Junius : vrijdag 22 januari om 9.30 uur. De gratis livestream is toegankelijk via de website van de bibliotheek: www.bibliotheekzuidhollandsedelta.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant