Met zijn tomeloze fantasie heeft hij zich altijd aangetrokken gevoeld tot science fiction en schreef op jeugdige leeftijd al zijn eerste werk.
Met zijn tomeloze fantasie heeft hij zich altijd aangetrokken gevoeld tot science fiction en schreef op jeugdige leeftijd al zijn eerste werk.

Voormalig docent Jacob van Liesveldt schrijft SF boek

Algemeen 939 keer gelezen

Melissant - Voormalig docent verbonden aan CSG Jacob van Liesveldt Anton de Lange heeft het eerste deel van zijn SF avonturenroman Alka gepresenteerd.

Anton werd in Rotterdam geboren. Hij is afgestudeerd aan het conservatorium en is zijn hele leven in de klassieke muziekwereld werkzaam geweest. Met zijn tomeloze fantasie heeft hij zich altijd aangetrokken gevoeld tot science fiction en schreef op jeugdige leeftijd al zijn eerste werk. In 2005 werd zijn boek Schooieren uitgegeven en in 2013 verscheen via Buma/Stemra een CD met eigen composities. Lange tijd woonde en werkte hij in Hellevoetsluis. Menig leerling zal zich de lessen van muziekdocent De Lange kunnen herinneren. Inmiddels woont hij al jaren in het pittoreske Melissant.

Na een heftige nachtmerrie in de nacht na zijn verjaardag, waarin hij op de vlucht is voor buitenaardse wezens en achtervolgd wordt door vreemde lichten, wordt Vincent de volgende ochtend wakker in een wereld die totaal veranderd is. Vincents hele leven wordt op zijn kop gezet als hij gedwongen wordt om te wennen in een wereld die aan de ene kant vertrouwd is, maar tevens totaal nieuw. Hij gaat op onderzoek uit. 

Benieuwd naar dit spannende eerste deel van het epos Alka? Het boek is te bestellen via www.uitgeverijmacc.nl en is verkrijgbaar bij boekwinkels.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant