Afbeelding

De Kooistee wordt met een paar AED’s verrijkt

Algemeen 853 keer gelezen

Hellevoetsluis - Op 1 december 2020 is een AED met verwarmde buitenkast geplaatst en operationeel opgeleverd door de stichting AED-Hulpverlener.nl. Deze AED met 24/7 buitenkast is geschonken door de Rotaryclub Hellevoetsluis en is voor geregistreerde hulpverleners vanaf nu beschikbaar.

Een tweede AED, die reeds door de Rotaryclub aan de stichting geschonken is, wordt binnenkort geïnstalleerd.

Bent u geïnteresseerd in het hulpverlenen bij een reanimatie, dan kunt u dat opgeven bij de stichting AED-hulpverlener.nl. Deze Hellevoetse stichting is een ANBI stichting en werkt uitsluitend met vrijwilligers.

Heeft u een reanimatie opleiding afgerond, dan kunt u uw aanmelden bij hartslag.nu, zodat u bij een oproep automatisch wordt gewaarschuwd. U krijgt dan de informatie (waar u moet zijn) via uw mobiel. Als u op dat moment niet beschikbaar bent, kunt u dat aan de centrale op dat moment kenbaar maken.

De stichting AED-Hulpverlener heeft sinds kort een eigen webwinkel waar hulpverleners tegen gereduceerde prijzen hun AED electroden, AED accu’s, AED Hesjes, tot complete AED’s met kast kunnen aanschaffen.

Zij zijn afhankelijk van giften en wanneer u wilt mee helpen om hun doel “Hellevoetsluis Hart Veilig” te bereiken, dan kunt u doneren op NL94 INGB 0009 2299 15.

Heeft u een AED die u naar buiten zou willen brengen? Laat het hen weten en dan kijken zij of dit samen gerealiseerd kan worden.

Wilt u meer weten, mail dan naar AED-Hulpverlener.nl@hotmail.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant