Afbeelding

Kerstvakantie vol activiteiten voor kinderen in de bieb

Algemeen 215 keer gelezen

Hellevoetsluis - Kerstvakantie saai? Welnee, er is genoeg te beleven van en in de bibliotheek. Kom bijvoorbeeld naar de film, bouw erop los met Lego of kom knutselen met ouder boeken en haal gelijk een nieuwe stapel leesvoer voor de vakantie!

Naar de film “De piraten van Hiernaast”

In De Piraten van Hiernaast wordt het saaie kustplaatsje Zandwijk aan Zee op stelten gezet door de komst van de zwaardvechtende en rum-drinkende piratenfamilie Donderbus. Terwijl de suffe buurtbewoners de waakhaai en huis-octopus maar niets vinden, sluit de elfjarige Michiel, ondanks hun verschillen, vriendschap met de stoere piratenjongen Billy. Maar hij dreigt zijn nieuwe vriend te verliezen wanneer aartsvijand Knokige Krelis plots opduikt. Samen met hun buurmeisje Elizabeth gaan de jongens de strijd aan tegen de gevaarlijkste piraat op zee… De film is gebaseerd op de boeken van Reggie Naus.

Cultuurhuis Nieuwe Veste, Hellevoetsluis
Dinsdag 29 december
Tijd: 14.00 - 15.30 uur
Toegang € 5,50 inclusief iets te drinken en wat lekkers

Het grote Oudejaarsfeest in de bieb (voor kinderen)

Ze sluiten het jaar af met een Oudejaarsfeest in de bieb en gaan met elkaar boekselen! Dit betekent dat we oude boeken gaan gebruiken om iets moois in elkaar te knutselen en dit gaan we doen voor mensen die wel een extraatje verdienen! Wil jij bijvoorbeeld iets speciaals doen voor je opa, oma, buurman of juf? Dit is je kans! Natuurlijk maken we er een echt feest van door naar jullie favoriete muziek te luisteren (meezingen mag!).

Cultuurhuis Nieuwe Veste, Hellevoetsluis
Woensdag 30 december, 10.00 - 11.00 uur
Tijd: 10.00 – 11.00 uur
Toegang: gratis

Ze hanteren de richtlijnen van de RIVM om er voor te zorgen dat je op een veilige manier kunt genieten. Meld je vooraf aan via www.bibliotheekzuidhollandsedelta.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant