Het deskundige team van De Computerwinkel.
Het deskundige team van De Computerwinkel. Foto: Naomi Natascha
Shoppen in Nieuw-Helvoet

De Computerwinkel pakt uit met X-mas Wall en winacties!

Algemeen 536 keer gelezen

Hellevoetsluis - Voor de kerst heeft De Computerwinkel een bijzondere actie. Er wordt namelijk een hele kerstwand gemaakt met een verzameling van kerstaanbiedingen!

“Wij hebben een leuke selectie gemaakt van de meest populaire artikelen met een mooie korting: van USB-stick tot monitoren en Gaming artikelen” vertelt Marc Kruithoff, eigenaar van De Computerwinkel. “Daarnaast zullen wij op onze Facebookpagina de hele decembermaand wekelijks producten weggeven.”

Beveiliging
In onze huidige samenleving is het internet niet meer weg te denken. Dat is een mooie ontwikkeling die veel mogelijkheden biedt. Het nadeel is dat hierdoor online cybercrime en fraude, onder meer met internetbankieren, toeneemt. Het is niet alleen belangrijk apparatuur te beveiligen tegen fraude, maar ook tegen virussen en hackers. Hoe kunt u nu het beste uw computer beveiligen hiertegen? De deskundige medewerkers van De Computerwinkel informeren u graag over de opties voor het voorkomen van onder andere fraude en virussen.

Thuiswerken, onderhoud en hulp op afstand
“Wij kunnen u helpen bij het creëren van een professionele thuiswerkplek zodat u zich volledig kan focussen op het werk. Denk hierbij aan goede Wi-Fi, dit is cruciaal voor een goede set-up en wij kunnen u hierover zowel over adviseren als helpen met installeren”, geeft bedrijfsleider Michael van Noort aan. Ook heeft De Computerwinkel een hulp-op-afstand service. “We nemen op afstand uw computer over. U betaalt per 15 minuten en wij verhelpen het probleem dat u met uw computer heeft, zodat u gewoon thuis kunt blijven. Uiteraard is het nog steeds mogelijk uw producten thuis te laten bezorgen of uw werkplek op locatie te laten inrichten. Wij nemen hierbij onze voorzorgsmaatregelen voor de veiligheid van onze klanten en onze medewerkers.” Daarnaast is er al enige tijd een lift in de passage gebouwd waardoor de winkel beter bereikbaar is voor iedereen. “U hoeft natuurlijk niet per se langs te komen in de winkel we brengen u graag per e-mail of telefonisch een offerte uit.”

U bent altijd welkom bij de Computerwinkel voor al uw computervragen. “Wij hebben de winkel overzichtelijk en coronaproof ingedeeld. Wij staan graag voor u klaar met onze uitgebreide service én heerlijke koffie”, zegt Marc tot slot. Neem gerust contact op met de Computerwinkel Hellevoetsluis voor vrijblijvend advies.

De Computerwinkel Hellevoetsluis
Rijksstraatweg 56e
3223 KA Hellevoetsluis
0181-390504
www.computerwinkel.eu
www.facebook.com/hellevoetsluiscomputerwinkel

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant