Rommel en herrie zijn de omwonenden van het fietstunneltje een doorn in het oog.
Rommel en herrie zijn de omwonenden van het fietstunneltje een doorn in het oog. Foto: Wil van Balen

Ingezonden brief: Bewoners zijn overlast in het fietstunneltje meer dan zat

Algemeen 1.073 keer gelezen

Hellevoetsluis - Het is al jaren een doorn in het oog: de overlast van de fietstunnel in Hellevoetsluis. De jeugd heeft deze plek ingenomen als een soort van jeugdhonk.

Het gevolg hiervan is veel rommel zoals koek -en snoepzakken, blikjes, flessen en glas of nog erger glas scherven. Verder is er veel herrie van gillende jeugd, harde muziek en natuurlijk vuurwerk.

En dat is al jaren zo. Het is iedereen bekend, maar er iets aan doen is niet aan de orde. Waarschijnlijk wonen de wethouders en handhavers niet in deze omgeving. De omwonenden zijn het nu echt zat en zouden graag willen dat er iets aan gedaan wordt. Er is inmiddels met de politie afgesproken om er regelmatig langs te gaan en een oogje in het zeil te houden. Maar zoals bekend hebben agenten ook ander werkzaamheden dus dit zal waarschijnlijk niet afdoende zijn. Daarom hebben we geprobeerd in gesprek te komen met de gemeente over het fietstunneltje. Het is erg jammer dat de desbetreffende mensen afwezig zijn of in vergadering. Op terugbelverzoeken is tot op heden nog niet gereageerd dus dit is nog steeds niet gelukt. En zo moeilijk kan het toch niet zijn? Wij, bewoners van deze buurt, overwegen nu een handtekeningactie om die dan later bij de gemeente in te leveren zodat ze dan hopelijk wel wakker worden!

Naam en adres bekend bij de redactie.

Voor deze rubriek komen slechts in aanmerking brieven waarvan de naam en het adres van de afzender bij de redactie bekend zijn. Een geplaatste brief geeft de opvatting van de afzender weer en hoeft dus niet in te houden dat de redactie het met de inhoud eens is.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant