Afbeelding

Winter Fun Box nog niet helemaal vol! Help mee…

Algemeen 196 keer gelezen

We hebben nog wat ruimte over in de Winter Fun Box. Hoe leuk zou het zijn om nog wat extra’s toe te voegen. Dit jaar vullen we 125 boxen voor gezinnen met kinderen die hulp krijgen van de voedselbank.

Nu vragen we aan de inwoners van Hellevoetsluis om ons nog een beetje te helpen. Een team vrijwilligers werkt hard om de doos helemaal tot de nok toe te vullen. Zo laten we een lichtje schijnen in de huizen van kinderen waar iets extra’s tijdens de feestdagen niet zo vanzelfsprekend is.

Denk eens aan de enthousiaste kinderen die een doos vol met leuke en lekkere dingen openmaken. Maar 125 dozen vullen is best een uitdaging. Vandaar vragen wij nog eenmaal je aandacht voor onze Winter Fun Box.

Je kunt een steentje bijdragen door een donatie te doen. Wij streven naar een bedrag van 2.500 euro om een lach te toveren op de gezichten van de kinderen. Doneren kunt u via de website van de voedselbank of u kunt uw gift storen op NL35RABO 01251.88.110 t.n.v. Stichting Voedselbank Hellevoetsluis onder vermelding van Winter Fun Box. Heeft u nog vragen of wilt u op een andere manier helpen, stuur dan een e-mail naar karendegroot@outlook.com of bel 06 53487245

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant