Het mooi uitgestalde kleurrijke fruit en de heerlijke overvloed aan groenten is een waar lust voor het oog!
Het mooi uitgestalde kleurrijke fruit en de heerlijke overvloed aan groenten is een waar lust voor het oog!
Shoppen in Nieuw Helvoet

Serdar Bakkerij, Supermarkt, Slagerij én Afhaal

Algemeen 1.186 keer gelezen

Hellevoetsluis - Serdar Bakkerij, Supermarkt en Slagerij van de broers Sûkru en Hakan aan de Rijksstraatweg is al jarenlang het vertrouwde adres voor vele Hellevoeters en mensen uit de regio voor hun wekelijkse boodschappen. 

Naast de bakkerij en supermarkt aan de Rijksstraatweg is Serdars Slagerij gelegen. “We verkopen alles van lam, rund, kalf tot kip. En alles is vers, mals en smakelijk. We verkopen geen voorverpakt vlees. Het vlees wordt binnen een dag verwerkt en is dus altijd echt vers”, geeft Sûkru aan.
Dagelijkse vitaminen
Je dagelijkse portie vitaminen haal je natuurlijk bij ook Serdar Supermarkt. We kunnen in deze tijd allemaal goed onze dagelijkse groenten en fruit gebruiken om onze weerstand te verhogen. Iedere dag wordt het heerlijke, kleurrijke fruit en de gezonde groenten boordevol gezonde vitaminen uitgestald op de kramen voor de winkel.

Vers brood & Internationale keuken
Bij de bakkerij haal je lekker versgebakken brood en lekkernijen voor bij de koffie of thee. In de supermarkt vind je een keur van producten uit verschillende landen waardoor je het hele jaar door heerlijke internationale gerechten op tafel kunt zetten. Zo krijg je thuis toch nog een beetje het vakantiegevoel! Veel mensen zijn in deze tijd meer in de keuken te vinden en worden ook steeds creatiever met hun potten en pannen. Met de verse producten van Serdar maak je de lekkerste herfst & wintergerechten, kleurrijke toetjes en gezonde tussendoortjes voor jou en je gezin.

Serdar Bakkerij
Rijksstraatweg 46
3223 KA Hellevoetsluis
0181 311 136
info@serdarbakkerij.nl
www.serdarbakkerij.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant