Niet voor kleine kinderen! Er zijn 5 afleveringen. Een aflevering duurt tussen de vijf en tien minuten. Er wordt gewerkt met blanke Pieten.
Niet voor kleine kinderen! Er zijn 5 afleveringen. Een aflevering duurt tussen de vijf en tien minuten. Er wordt gewerkt met blanke Pieten.

Parodie Sinterklaasjournaal op YouTube

Algemeen 1.036 keer gelezen

Hellevoetsluis - Nicky Troost en Timo Fluit kent u wellicht al van de ruim één uur durende speelfilm ‘De zoektocht naar geluk’, die onlangs in het Tivoli Theater te zien was.

Nu storten de jonge filmmakers zich op een nieuw project: Het Hellevoetse Sinterklaasjournaal. Dit journaal is niet gericht op kinderen! Nicky en Timo willen juist de jeugd aanspreken, jongeren van pakweg tussen de 13 en 20 jaar. “Maar, ben je ouder kijk dan vooral ook,” weet Nicky ons te melden: mijn oma ging helemaal stuk toen ze een preview kreeg van de eerste aflevering.” Het Hellevoetse Sinterklaasjournaal is een parodie. Alle opnames zijn in Hellevoetsluis gemaakt. “Het is meer een comedy, of het echt grappig is, dat moet de kijker zelf beslissen, ” zegt Nicky hierover. “We hebben een Sinterklaasjournaal met een twist gemaakt, dus er zijn klassieke problemen zoals ‘waar zijn de pakjes?’ Maar er zijn ook nieuwe, verrassende, elementen toegevoegd, zoals alcoholisme, nieuwe pieten en een nieuwe kijk op Sinterklaas.” 

De première van het Hellevoetse Sinterklaasjournaal is vandaag zaterdag 7 november om 18.45 uur te zien op het YouTube kanaal genaamd NiTiproducties. Ook op Insta.

Er zijn vijf afleveringen. Een aflevering duurt tussen de vijf en tien minuten. Er wordt gewerkt met blanke Pieten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant