Afbeelding
Koop Lokaal

Kom inspiratie opdoen bij Decokay Hellevoetsluis

Algemeen 993 keer gelezen

Martin en Patricia Blonk hebben in 8 jaar tijd een prachtige zaak neergezet in Hellevoetsluis. In 2013 zijn ze samen met hun ouders Ton en Petra gestart. Nu hebben ze samen met hun vaste team medewerkers voor heel veel klanten in onder andere Hellevoetsluis, Brielle en Westvoorne mooie projecten gerealiseerd. 

“Begrijp dat woord ‘projecten’ niet verkeerd”, opent Martin het gesprek. “Want of de mensen hier nu binnenkomen voor een verandering van de kinderkamer of voor de complete inrichting van een huis of appartement, iedere klant krijgt bij ons de volledige aandacht en service.” 

Je krijgt spontaan zin om iets aan je inrichting te veranderen als je bij Decokay binnenloopt. Er is veel te zien in de winkel, waardoor een goed beeld wordt gegeven van wat er op het gebied van woontrends allemaal mogelijk is. Grote inspiratieboeken met behangstalen nodigen je uit om te bladeren. “Wij vinden het leuk als mensen bij ons komen rondkijken om inspiratie op te doen,” vervolgt Martin. “Een idee moet eerst voor jezelf gevormd worden en daarna komen wij in beeld om advies te geven. En dat kunnen wij op ieder gebied van woninginrichting, ook voor de buitenzijde van het huis.” 

In de ruime en lichte winkel van Decokay Hellevoetsluis kijk je je ogen uit. Van PVC vloeren, laminaat, vloerkleden tot voorbeelden van alle grote merken zonwering en gordijnen. Het is allemaal te zien, voelen en te vergelijken. Noviteiten als de zogenaamde Duette gordijnen hangen er ook. Deze zijn leverbaar met elektrische bediening en tevens te bedienen via een domotica systeem of via een app. Zo kun je de raamdecoratie bedienen terwijl je niet eens thuis bent. 

“Ons team is heel belangrijk”, vervolgt Martin zijn enthousiaste verhaal. “We hebben goed getrainde mensen in dienst en uiteraard ook een eigen meet- en montage dienst”. Martin legt uit dat hij de maatschappelijke footprint van Decokay Hellevoetsluis zo klein mogelijk probeert te houden. “We hebben ons eigen gordijnen atelier in de regio en de gordijnen worden geleverd in volledig recyclebare hoezen. Verder werken we samen met zo veel mogelijk lokale ondernemers.” 

Ruime collectie A-merken 
Een bezoek aan Decokay is niet alleen leuk, het is ook nog eens efficiënt. Alle kwaliteitsproducten vind je onder één dak. Behang uitkiezen dat perfect past bij de kleur van je gordijnen? Neem dan een behangboek mee naar huis om het mooiste behang thuis op je gemak uit te kiezen. Prachtig behang als Arte, Eijffinger, maar ook raamdecoratie van oa Luxaflex, Sunway, of vakverf van Sikkens, Wijzonol, Pure of Sigma kunnen worden geleverd.

Decokay staat voor vakwerk 
Of je nu een starter bent, of komt voor de volledige inrichting van een huis of bedrijf, er staan mensen met kennis van zaken klaar om je te helpen. Decokay interieurspecialisten vertellen je alles over de laatste woontrends. Interieuradvies aan huis is ook mogelijk.

“Wij behandelen klanten in onze winkel, zoals wij zelf graag behandeld zouden willen worden,” rondt Martin ons gesprek af en zo is het maar net! 

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag: 9.30 – 17.30 uur
Zaterdag: 9.30 – 17. 00 uur
Zondag: gesloten

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant