Afbeelding

13e inzamelingsactie:Sint voor ieder kind 2020

Algemeen 273 keer gelezen

Om Sinterklaas ook dit jaar een handje te helpen organiseert Stichting Sint voor ieder kind voor het 13e jaar een inzamelingsactie voor nieuwe cadeautjes. Stichting Sint voor ieder kind bestaat uit een team vrijwilligers die er met elkaar voor zorgen dat ieder kind een vrolijk sinterklaasfeest kan vieren met cadeautjes.

In samenwerking met de voedselbank Hellevoetsluis wordt elk jaar een anonieme lijst met kinderen van de leeftijden 0 t/m 12 jaar opgesteld in het grote boek. Vorig jaar hebben ze dankzij uw hulp 187 kinderen blij kunnen maken.

Ook dit jaar willen ze dit weer mogelijk maken en kunnen ze uw hulp goed gebruiken, door een cadeautje te kopen voor kinderen van de leeftijden 0 t/m 12 jaar. Als u liever een financiële bijdrage levert, kan dat natuurlijk ook via rekeningnummer NL58 INGB 0006 4132 95 t.n.v. Stichting Sint voor ieder kind.

Als u uw cadeautje heeft gekocht, kunt u die inleveren bij de HEMA, afdeling Klantenservice, Winkelcentrum “De Struytse Hoeck” of bij Dans, Party- en Businescenter Ri-Jo, Kanaalweg Oostzijde 134 te Hellevoetsluis.

Als u niet in staat bent uw cadeautje ergens in te leveren, kunt u contact opnemen via info@sintvooriederkind.nl of 06-21576613 bellen zodat zij het eventueel bij u kunnen komen ophalen.

Ook vragen zij of u hen zou willen volgen op sociale media en de accounts te delen zodat nog meer mensen de Stichting leren kennen en kunnen steunen. 

Facebook: link via www.sintvooriederkind.nl

Instagram: sint_voor_ieder_kind

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant