Afbeelding

Balans in je vrijwilligerswerk

Algemeen 200 keer gelezen

De Vrijwilligersacademie Voorne organiseert op 10 november 2020 vanaf 19:30 uur een online bijeenkomst “Balans in je vrijwilligerswerk” in samenwerking met MEE. 

Grenzen aangeven is lastig vooral als je iets doet wat erg leuk is. Hoever kun je gaan? waar let je op als het teveel wordt, hoe kun je dit voorkomen? De training bestaat uit twee onderdelen: een gefilmde presentatie die je vooraf bekijkt en een interactieve bijeenkomst via Microsoft teams. De presentatie duurt 20 á 30 minuten. Deze kijken de deelnemers voor de online bijeenkomst. Na inschrijving ontvang je de link voor het filmpje.

Ze leggen de volgende onderwerpen uit: waarom vrijwilligerswerk doen, balans vinden in je vrijwilligerswerk: wat geeft en kost en energie, gevolgen van over grenzen heen gaan, hoe herken je je grens? Afstand en nabijheid, je grens aangeven volgens het 5-G model. Ze bieden de training gratis aan. Het aantal deelnemers dat aan de bijeenkomst kan deelnemen: minimaal 6 tot maximaal 18 personen. 

De interactieve bijeenkomst duurt 1,5 uur en vindt plaats via Microsoft teams. Hier gaan ze in op de stof die in het filmpje behandeld is, werken ze met praktijk voorbeelden en doen ze oefeningen. Voor de workshop hebben de vrijwilligers nodig: schrijfblok en pen, Internettoegang en een webcam en microfoon. Starttijd bijeenkomst: 19:30 uur (19:15 uur aanmelden) Aanmelden kan tot vrijdag 6 november op de site van de www.vrijwilligersacademievoorne.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant