Links Matthijs Keijzerwaard met de award en rechts Leen Keijzerwaard met de bijbehorende bloemen!
Links Matthijs Keijzerwaard met de award en rechts Leen Keijzerwaard met de bijbehorende bloemen!

Assurantiekantoor Keijzerwaard beste advieskantoor!

Algemeen 452 keer gelezen

Vorige week vond de landelijke finale plaats van de Advies Award 2020 in een studio in Tilburg. Van de drie overgebleven kantoren is Assurantiekantoor Keijzerwaard uit Oudenhoorn gekozen als beste adviseur van Nederland.

Assurantiekantoor Keijzerwaard is een familiebedrijf met een zeer lange historie. Het kantoor staat als financiële huisarts dichtbij de klant, met aandacht voor persoonlijk contact. Het kantoor behoudt het goede uit het verleden, maar gaat ook met haar tijd mee. Dat blijkt onder meer uit de introductie van de Appviseurs app voor klanten.

De Advies Award is een jaarlijkse prijs voor kantoren met de A(dvies)-Factor. Het Ondernemerspanel van VVP heeft het initiatief voor deze prijs genomen om de meerwaarde van onafhankelijk financieel advies te onderstrepen.
Aan de finale is een heel traject voorafgegaan, wat een half jaar geleden is begonnen. Kantoren kunnen zich niet voor deze award opgeven, maar moeten gespot worden door mensen, die werkzaam zijn in de financiële sector. Per provincie werden drie kantoren gespot, waar vervolgens een provincie winnaar uit werd gekozen. Nadat Assurantie Kantoor Keijzerwaard eerst tot provincie winnaar werd benoemd, kwam het kantoor vervolgens in de halve finale na een strenge selectie.

Tijdens de halve finale, waaraan zes kantoren deelnamen, moest ieder kantoor zich presenteren in een pitch en werden kritische vragen gesteld over de werkwijze van ieder kantoor. Het kantoor plaatste zich voor de finale, waar opnieuw een pitch volgde. In Oudenhoorn zijn ze dan ook reuze trots dat ze van het publiek, wat online kon stemmen, de meeste stemmen ontvingen en deze eervolle titel een jaar lang mogen voeren!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant