Mooi, betaalbare kleding voor de feestdagen!
Mooi, betaalbare kleding voor de feestdagen!

Tweede Kans: feestelijke kleding voor een prikkie

Algemeen 362 keer gelezen

Alle vaste klanten weten dat ze eind november altijd een bijzonder evenement hebben: de verkoop van feestelijke kleding. Dit jaar doen ze dat ook, maar pakken ze het iets anders aan.

In de herfstvakantie, deze week dus, beginnen ze beetje bij beetje met het inhangen van de feestkleding die dagelijks zal worden aangevuld.

Dus in plaats van één speciale start dag spreiden ze het nu uit over meerdere weken. Dit om drukte te voorkomen. Als je dus op zoek bent naar iets feestelijks, kom dan regelmatig even binnen lopen. Want juist nu wil je misschien wat extra aandacht besteden aan gezelligheid achter de voordeur, en daar helpt een mooie outfit bij! En met jouw besteding bij hen steun je ook nog eens een goed doel. Ze missen een stukje gezelligheid en contact met de klant, en hopen dat de stamtafel als koffietafel en ontmoetingsplek weer gauw mag terugkeren! Ze laten acht klanten toe in de winkel en het dragen van een mondkapje is verplicht, voor jouw en hun veiligheid.

Je vindt hen aan de Rijksstraatweg 142b. Openingstijden: woensdag en vrijdag 10.00-16.00 uur, zaterdag 10.00 tot 14.00 uur. In de kerstvakantie zijn ze gesloten van 20 december tot en met 1 januari. Wil je kleding inleveren? Dat kan in de winkel, maar ook in de container voor de deur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant