Afbeelding

Teken- en schilderworkshops in de bibliotheek

Algemeen 292 keer gelezen

Hellevoetsluis - Binnenkort starten er twee nieuwe workshopseries in de bibliotheek in Hellevoetsluis door illustratrice Lein Goudzwaard. De reeks Tekenworkshops start op donderdag 29 oktober met als eerste onderwerp Botanische cactussen. Daarna volgt op 12 november Handlettering en op 19 november Illustratief decoreren.

De workshops starten om 10.30 uur en duren anderhalf uur. Per workshop zijn de kosten € 12, voor papier wordt gezorgd. Wel zelf je favoriete tekenmateriaal meenemen.

Workshopreeks Schilderen

Op dinsdag 3 november start een reeks van drie Schilderworkshops, gegeven door kunstenares Cris Vaudo. De aftrap op 3 november heeft als onderwerp Stilleven, daarna volgen Landschap op 11 november en Portret op 17 november. De workshops starten om 10 uur en duren tot 12 uur. Voor al het benodigde materiaal wordt gezorgd, kosten per workshop zijn 16 euro. Er kan ook met korting voor de hele reeks ingeschreven worden. Voor alle workshops geldt dat deze volgens de richtlijnen van de RIVM worden georganiseerd. Kaartjes zijn verkrijgbaar op de website van de bibliotheek.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant