Dit kan gewoon vanuit huis met een smartphone, tablet of computer
Dit kan gewoon vanuit huis met een smartphone, tablet of computer

Vacature gastvrouw/ -heer voor De Stamtafel

Algemeen 249 keer gelezen

De Stamtafel is een online ontmoetingsplek waar mensen eenvoudig in contact kunnen komen met gelijkgestemden, lot- en leeftijdsgenoten.

Dit kan gewoon vanuit huis met een smartphone, tablet of computer. In een veilige, online omgeving kunnen mensen aanschuiven aan één van de groepstafels. Hier kunnen nieuwe contacten ontstaan en worden wellicht nieuwe vriendschappen gesloten. Als gastvrouw/ -heer vindt je het leuk om de interactie tussen de deelnemers aan de diverse groepstafels te stimuleren en te begeleiden. Je levert dagelijks input voor de diverse groepstafels (actuele discussies inbrengen, een gestart gesprek verder aanslingeren, plaatsen van foto’s, deelnemers stimuleren tot inbreng door gerichte vragen te stellen), je monitort het gebruik van en discussies aan de diverse groepstafels en stuurt waar nodig bij. Daarnaast bied je (online) hulp aan deelnemers met vragen over het gebruik van het platform.

Zij zoeken iemand met goede computervaardigheden, die bereid is zich dagelijks 1 uurtje in te zetten voor een periode van minimaal 1 jaar. Het eventueel volgen van een training is voor jou geen probleem. Zij bieden begeleiding door een professional en de mogelijkheid om vanuit huis vrijwilligerswerk te doen. Daarnaast ontvang je een kleine vrijwilligersvergoeding. Interesse? Neem dan op werkdagen tussen 09:00 - 13:00 uur contact op met Angelique van 't Veer 0181-322273 of mail naar aveer@sbohellevoetsluis.com

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant