Afbeelding
Koop Lokaal

Raymonde Douma Administratie: aandacht voor de cliënt

Algemeen 365 keer gelezen

Wie op zoek is naar een kantoor waar de verwerking van de administratie en/of de boekhouding in vertrouwde handen is, moet absoluut contact opnemen met Raymonde Douma. Raymonde Douma Administratie kan een uitstekend alternatief zijn voor particulieren en bedrijven die prijs stellen op méér dan alleen de verwerking van de aangiften of het inrichten van de boekhouding. 

Sinds twee jaar is Raymonde Douma full time bezig met wat ze daarvoor al jaren deed naast haar werk in het onderwijs. Ze werkt vanuit haar kantoor aan huis aan de Oostvoornse Slotlaan en heeft inmiddels ervaring opgedaan met organiseren en inrichten van elke denkbare soort boekhouding, zowel op papier als digitaal. Bovendien kan Raymonde Douma Administratie door de beperkte overheadkosten tegen zeer concurrerende prijzen werken. 

Geïnteresseerd
 ‘Ik ben van jongs af aan al geïnteresseerd in cijfers en de papierwinkel achter het bedrijf,’ zegt Raymonde. ‘Maar vanaf het moment dat ik als penningmeester van de ouderraad van de school van mijn kinderen, de financiën in een kloppend systeem wist te passen, ben ik pas echt door het vak van boekhouder gegrepen. Inmiddels ben ik vele cursussen verder en heb ik ervaring met het opmaken van de aangiften van particulieren, maar ook met het inrichten van de financiële administratie voor startende zelfstandigen, boekhoudsystemen voor het midden- en kleinbedrijf en voor grotere bedrijven zoals BV’s. In dat geval komt er ook salarisadministratie om de hoek kijken.’

Intake
 Wie contact met Raymonde opneemt, krijgt eerst een aantal vragen over de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Daarna volgt een gespecificeerde offerte. Raymonde Douma Administratie werkt zowel tegen uurtarief, als in abonnementsvorm tegen vast tarief per maand. Voor aangiftes inkomstenbelasting gelden vaste tarieven. Na goedkeuring van de offerte volgt een gratis intakegesprek.

‘Ik heb graag een goed beeld van wat cliënten van mij verwachten,’ zegt Raymonde. ‘Maar ook van wat ik voor een cliënt kan betekenen. Of er mogelijkheden zijn waar het bedrijf nog niet bij stil had gestaan. Je werkt niet alleen met cijfers, maar juist ook met mensen. Geen cliënt of bedrijf is hetzelfde. Ze hebben allemaal hun eigen specifieke behoeften en ook verbeterpunten. Het bedrijf is toch een beetje het kindje van de ondernemer. Die stopt daar zijn ziel en zaligheid in en verwacht ook betrokkenheid van het administratiekantoor bij wat hij of zij doet. Als ik een goed beeld heb van wat er van me wordt verwacht, stel ik in overleg met de cliënt een contract op. Dat schept duidelijkheid naar twee kanten en voorkomt misverstanden.’ 

Raymonde Douma Administratie
Slotlaan 38
3233 DD Oostvoorne
Tel: 0181-482104
info@raymondedoumaadministratie.nl
www.raymondedoumaadminstratie.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant