Afbeelding
Theo van Kralingen

Hockeyers HC Voorne stuiten op een muur

Algemeen 221 keer gelezen

Hellevoetsluis- De hockeyers van HC Voorne zijn tegen het nog puntloze Feijenoord niet verder gekomen dan een schamel 1-1 (0-0) gelijkspel. De Hellevoeters hebben daarmee verzuimd om zich in de subtop van de derde klasse B te nestelen.

‘’Feijenoord speelde rondom de cirkel heel defensief waar wij niet doorheen konden ballen. Zij kwamen er een paar keer uit en net na rust scoren zij uit een strafcorner. Wij moesten tegen een achterstand aanhollen, terwijl zij voelden dat er wat te halen was. Wij kwamen er slechts één keer door via Stijn Verburg. Wij liepen teveel door de trechter in plaats van de zijkanten te benutten door het spel breed te houden. Dat heb ik tijdens de rust en tussen de kwarten door ook aangegeven. We zitten in een klein dipje, maar komen hier beslist weer uit’’, aldus coach Richard van Rossen.

HC Voorne: Guido Gernaat; Maarten Troost, Dyon van den Berg, Stijn Verburg, Kevin van Rossen; Jimmy Keemink, Tim Schlink, Dejan Willems; Matthijs Roos, Glenn Rosenquist, Lucas Waardenburg. Jeroen van Duijvenbode, Joost van Gorsel en Stan Levels kwamen ook in actie. 

Fotografie: Theo van Kralingen 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant