Theo van Kralingen

Nieuwenhoorn in spektakelstuk naast BVCB

Algemeen 339 keer gelezen

Nieuwenhoorn- Nieuwenhoorn heeft in een doelpuntrijke wedstrijd met 3-3 (1-0) gelijk gespeeld tegen BVCB. De kersverse eersteklasser heeft 4 punten uit twee wedstrijden.

‘’Het was een gelijk opgaande wedstrijd, waarin wij wat beter waren in de eerste helft en BVCB het overwicht had in de tweede helft’’, gaf trainer Ron van den Berg hiermee de juiste uitslag aan. Nieuwenhoorn nam door een wonderschone krul in de kruising van Dimitri Gomes Almeida met 1-0 de leiding. Jeffrey Burger liet voor de thee nog een mooie kans op 2-0 liggen. Melvin Winterberg hielp zijn ploeg in het door een harde wind, regen en kou, en zonder publiek sfeerloze wedstrijd na de snelle 1-1 na rust opnieuw aan de leiding: 2-1. Nieuwenhoorn leek vijf minuten voor tijd af te stevenen op een nederlaag, maar Melvin Winterberg bracht de partijen in de laatste minuut uit een strafschop weer naast elkaar: 3-3. Bij Nieuwenhoorn ontbraken naast Mitchel van Gastel en Delano a Cohen onder andere Mike van de Ruit (enkel), Merijn Wolters (polsbreuk), Tim van der Lijn (bovenbeen) en de kersverse vader Ferani van Vugt. Nieuwenhoorn speelt zaterdag in Rotterdam tegen XerxesDZB.

Nieuwenhoorn: Ragip Ozrak; Gregory Paula (75. Sander van der Ven), Yannick OÇallaghan, Frank Molendijk, Roeland de Bruijne; Danique Wolters, Melvin Winterberg, Nelson Costa de Brito; Jeffrey Burger, Christiaan Dabaghian (80. Tom Sleeuwenhoek), Dimitri Gomes Almeida

Fotografie: Theo van Kralingen