Afbeelding

Stemmen op je favoriete clubs bij Rabo ClubSupport

Algemeen 238 keer gelezen

Clubs op de Zuid-Hollandse eilanden hebben het door de coronacrisis moeilijk. Tot 30 september hebben lokale verenigingen en stichtingen zich kunnen aanmelden voor Rabo ClubSupport om in aanmerking te komen voor een bijdrage voor de clubkas. Maar liefst 315 lokale clubs hebben zich ingeschreven. 

Nu is de beurt aan de leden van Rabobank Zuid-Hollandse Eilanden. Zij mogen tot 25 oktober stemmen. Elk lid kan vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde club. Klanten, die lid zijn van de Rabobank, stemmen via de Rabo App of Internetbankieren.

Stemmen werven

Met Rabo ClubSupport (voorheen Clubkas Campagne) investeert de bank in het lokale verenigingsleven. Rabobank Zuid-Hollandse Eilanden stelt 100.000 euro beschikbaar voor ClubSupport 2020. Rabobank-leden beslissen mee over welke lokale clubs de steun van de bank verdienen. Deelnemende clubs voeren ondertussen campagne en roepen Rabobank-leden op om tussen 5 en 25 oktober via de Rabo app op hun club te stemmen. Want elke stem is geld waard! Meer informatie over Rabo ClubSupport vind je op rabobank.nl/clubsupport. (URL: https://www.rabo-clubsupport.nl/)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant