FC Vlotbrug sleept gelijkspel binnen tegen DVO ‘32

Algemeen 461 keer gelezen

Vlaardingen- FC Vlotbrug heeft in Vlaardingen een verdiend 1-1 (1-0) gelijkspel weggesleept tegen DVO ’32. Siméon Seghers kreeg rood wegens natrappen.

‘’DVO had in de eerste helft het betere van het spel, maar ook wij kregen via Clint van de Veerdonk (voorlangs en over, DR) kansen, maar we kwamen wel met 1-0 achter’’, verklaarde trainer Richard Koutstaal de 1-0 achterstand. ‘’We zijn in de tweede helft uit een ander vaatje gaan tappen, maar DVO bleef gevaarlijk bij hoekschoppen en vrije trappen, terwijl wij één op één via Clint en Rick Eldering de kansen onbenut lieten.’’ De FC zou halverwege via een rake vrije trap van Mitchel de Zeeuw (foto) toch op gelijke hoogte komen: 1-1. ‘’Daarna waren er kansen over en weer, en bleef het gelijk door onder meer goed keeperswerk van Nino Noordijk en hard werken van de overige spelers. Al met al een verdiend gelijkspel tegen één van de betere ploegen van de afdeling. En dat op gras. Hoewel ik vind dat de spelers daar met voor gras geschikte voetbalschoenen best rekening mogen houden.’’

FC Vlotbrug: Nino Noordijk; Sjors Allersma, Noël Bravenboer, Mitchel de Zeeuw, Ryan de Melker; Jan Tuitel (77. Job de Waard), Jordy van der Kooij; Danny Browne Siméon Seghers, Gijs Vermeer; Clint van de Veerdonk (55. Rick Eldering).